Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan állítanád le a nőt? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítanád le a nőt? Családos ember vagyok.

Figyelt kérdés

Van egy Nagyon jó baráti társaság.

Pár hete bulinál, hazafelé jövet megálltam vizelni (párom előrébb volt) és barátom felesége meglátott, azóta nem tud leállni ha italozunk. Ha "kettesbe" vagyunk folyton csak rám van indulva.

Elmondta,hogy le akar szopni.

Mindannyian családos emberek vagyunk.

U.i. nemtudom mi az anyja picsájara kerjedt rá mivel mereven csak 14cm

30F

szept. 19. 13:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de hasonló helyzetben tudtam úgy viselkedni, hogy nem ismétlődött meg a dolog. Ezért gondolom, hogy rajtad is múlik.
szept. 20. 08:03
 22/23 anonim ***** válasza:
Miért akarod feltétlenül leállítani? Esetleg egy 4-es szexet, párcserével össze lehetne hozni. :D
szept. 20. 08:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Amúgy a méreted hogy jön ide, ha semmit nem akarsz tőle? Meg ha pisáltál nem láthatta mekkora állva. Álló farokkal nem is lehet.

Küld át olyan haverodhoz aki engedné.

szept. 20. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!