Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítanád le a nőt? Családos ember vagyok.
Van egy Nagyon jó baráti társaság.
Pár hete bulinál, hazafelé jövet megálltam vizelni (párom előrébb volt) és barátom felesége meglátott, azóta nem tud leállni ha italozunk. Ha "kettesbe" vagyunk folyton csak rám van indulva.
Elmondta,hogy le akar szopni.
Mindannyian családos emberek vagyunk.
U.i. nemtudom mi az anyja picsájara kerjedt rá mivel mereven csak 14cm
30F
Nemakarom ezt a feleségemmel,barátommal megtenni...
Ezt inkább kerulném
Mondj határozottan nemet, és ha utána is zaklat, akkor már küldd a p.csába. Ha ez megtörténik valszeg vége lesz a barátságnak, mert bemószerol a valamivel a férjénél. ill a társaságban. Ha nem teszed, akkor meg a házasságodat kockáztatod....
"Elmondta,hogy le akar szopni." Finom úrinő lehet.
Párszor félrehívtam, megbeszélni mindig mondta, hogy bocsi nem fordul elő többet,szégyenli magát stb. Aztán ha összejövetel van,mintha kicserélnék. Én is úgy gondolom, hogyha nem változik lépni kell.
Nem néztem volna ki belőle,ott is gyerek van, teljesen értelmes, csinos normális családanya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!