Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha az ember fenyegetőzik a...

Ha az ember fenyegetőzik a neten, akkor rögtön elkapják a TEK munkatársai köztudott, de mikor zaklatják, valótlanságokat állítanak a másikról, abban az esetben, miért nem lépnek fel? A nyugalomért sokat fizet az, aki tisztességesen él.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 22:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%
Mert az nem a TEK dolga...
2023. ápr. 7. 22:24
 2/26 anonim ***** válasza:
78%
Valótlanságokat állítani nem éppen terrorizmus.
2023. ápr. 7. 22:25
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Mert aki robbantással, lövöldözéssel fenyegetőzik az közveszélyes való fenyegetés, büntetőjogi kategória. A zaklatás az rendőrségi dolog az olyasmit legrosszabb esetben a bíróságon boxolják le.
2023. ápr. 7. 22:26
 4/26 A kérdező kommentje:
Megkeseríteni mások életét úgy, hogy az embert 1000-szer megpörgetik bekötött szemmel, aztán találjon rá a sötétségben a megfelelő útvonalra, az nem büntetendő kategória?
2023. ápr. 7. 22:29
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

"az nem büntetendő kategória?"

Hol is olvastál ilyet?

2023. ápr. 7. 22:32
 6/26 A kérdező kommentje:
Szabadságról, ha én nem rendelkezhetem a saját belátásom szerint, majd nekem kárt okoznak, majd engem zaklatnak, aztán az agresszorok a saját életükre hivatkozva hozzák meg ezeket a döntéseket, hogy miért csináljak ezt, az nem kíván hatóságilag rendezést, ha a rendőrség már az elején lépett volna?
2023. ápr. 7. 22:37
 7/26 anonim ***** válasza:
75%
He?
2023. ápr. 7. 22:39
 8/26 A kérdező kommentje:
A rendőrség is tájékozott lehet, de ha az elején nem lépnek felmerülő helyzetek kapcsán, akkor máshol kell próbálkozni. Ezért merült fel a kérdés.
2023. ápr. 7. 22:49
 9/26 anonim ***** válasza:
53%
De mire lépjenek? A TEK meg még m indig nem ezzel foglalkozik, felfogtad?
2023. ápr. 7. 22:50
 10/26 A kérdező kommentje:
Én nem szívesen olvasok bárkiről rendszeresen negatív, agresszív megnyilvánulásokat, nem is szoktam így eljárni. Ha mások tűrik azt védelemre hivatkozva, hogy emberség redukálva legyen az adott illető felé, majd mások határozzák meg a megítélést is, emellett az értéket, akkor a TEK-et is lehet említeni a segítségnek a kérésekor, mert bizalommal fordul a másik a cilvilek felé is.
2023. ápr. 7. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!