Ha az ember fenyegetőzik a neten, akkor rögtön elkapják a TEK munkatársai köztudott, de mikor zaklatják, valótlanságokat állítanak a másikról, abban az esetben, miért nem lépnek fel? A nyugalomért sokat fizet az, aki tisztességesen él.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 22:21
12/26 A kérdező kommentje:
Nem jellemző rám az említett tulajdonság.
2023. ápr. 7. 23:09
13/26 anonim válasza:
Akkor hogy nem sikerült felfogni, hogy a tek NEM a rendőrség feladatait látja el, te istenbarma?
14/26 A kérdező kommentje:
Mikor segítség kell valakinek, akkor nem válogat az erre felkért személy, azok összessége, mert ugyanazokat a feladatokat tudják ellátni, mint a válaszodban írt említett csoportok. Nem mindegy az, hogy mennyi mérget eszik az ember, hiszen az egészségről van szó.
2023. ápr. 7. 23:18
15/26 anonim válasza:
"mert ugyanazokat a feladatokat tudják ellátni"
De NEM tudják, ezt ugatjuk neked már a kezdtek óta, de nem fogod fel...
16/26 A kérdező kommentje:
Okés. Hasonló irányítással és biztatással indítalak el az utadon. Sok szerencsét!
2023. ápr. 7. 23:28
17/26 anonim válasza:
Felnőtt, mentálisan egészséges emberként nem kell semmi ilyesmi, pláne egy hibbanttól.
18/26 A kérdező kommentje:
Hasonló az azt jelenti, hogy a szabadságról mások rendelkeznek, a kezükben vagy, mivel másoknak rossz, neked is annak kell lenned, illetve az életednek.
2023. ápr. 7. 23:32
19/26 anonim válasza:
Hogy mi van? Értem én, hogy szellemi vécédeszkáknak ez meglepő, de az én szabadságomról egyvalaki rendelkezik, az pedig én vagyok...
20/26 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt mindig a szemeim előtt, de sok a negatív ember.
2023. ápr. 7. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!