Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Be kellene vallanom a barátomn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be kellene vallanom a barátomnak vagy az nem old meg semmit?

Figyelt kérdés

Elég nagyot hibáztam, önös érdekből és nagyon megbántam.

20 éves vok és recepciósként dolgozom egy nagyobb cégnél, 1 éve. Szar munka, szar fizetés.

Előléptetésért cserébe lefeküdtem a főnökömmel ami egyrészt borzasztó volt, másrészt pedig nagyon megbántam és szörnyen lelkifurkám van. A barátom nem tudja, nem is sejt semmit, 1éve vagyunk együtt. Az előléptetést megkaptam, de hányok az egésztől már.

SZeretném elmondani neki, de félek hogy azzal végleg elrontok mindent és kidob. ha viszont nem mondom el akkor emészteni fogom magam még hetekig, ismerve saját magamat.

szept. 16. 14:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Szeretsz dugni,csak megmagyarázod.
szept. 16. 16:38
 22/27 anonim ***** válasza:
HA elmondod akkor a barátod lehet neki megy a főnöködnek és ezért téged kifog rúgni, a barátod meg szakít veled (már ha nem ver orrba) és akkor ott maradsz üresen a nagy semmibe.
szept. 16. 16:48
 23/27 anonim ***** válasza:
32%
Emészd magad, majd elmúlik. Ezt viszont sose add elő senkinek. Nem te vagy így egyedül. Nem leszel jobb, ha elmondod, sőt... szóval, szerintem tettél egy (szükséges?) rosszat, ami célt ért. Lépj tovább.
szept. 16. 17:04
 24/27 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem minél többször megteszed, annál kevésbé fog mardosni a bűntudat. Szépen hozzászoksz.
szept. 16. 17:38
 25/27 anonim ***** válasza:
49%
Ha elmondod, akkor a párod is szenvedni fog és mindig ott lebeg majd a tudat, hogy mit tettél. A szenvedésed lesz a büntetésed. Jobb nem tudni mindenről. Mondj fel és keress egy másik munkahelyet, ahol nem kell szexelni az előrelépésért. Ezt könyveld el egy nagy hibaként az életedben. Fiatal vagy még, jó lecke volt, hogy máskor ne csinálj ilyet. 39f
szept. 16. 18:02
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Ne mondd el! Nálunk mindig szarabb lett az ilyen őszinteségtől. Nagyon rosszul esne neki. Ha szereted, ne csinálj ilyet többet és kész. Gondolom már is van, amit nem osztas meg vele.

Miért lesz jobb, ha elmondod?

szept. 16. 21:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy recist hova lehet előléptetni? Még recepciósabb lettél? Vagy HR-es lettél? Ezt nem értem.
szept. 22. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!