Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak gyakran nehezebb elélveznie, múltkor rákérdeztem, és azt mondta, mert túl nedves szoktam lenni, és olyankor nehezebben érzi magát a szexet. Ilyenkor mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Nem használunk sikosítót. Félreértés ne essék, szereti ha nedves vagyok, és nem is panaszkodott, csak én szeretnék neki valahogy nagyobb örömet, azzal, hogy könnyebben elélvezzen
19L
szept. 1. 20:03
3/16 anonim válasza:
Ismerős. Egy idő után olyan mintha lazább lenne az egész és már nem szorítaná a farkát. Olyan mintha a levegőt dugná. Ha ilyen van szóljon és akkor kezd el szopni meg ilyesmi. Egy kis idő kell neked, hogy magától vissza szűküljön de utána jó lesz. Addig kényeztessétek egymást akár 69 ben. Úgy legalább ki is tudja szívni a nedved meg ilyesmi.
6/16 anonim válasza:
Én sem tudok elélvezni, még egy lánytól sem sikerült
7/16 anonim válasza:
hagyjál már, ilyen nincs hogy azért ne tudjon elélvezni a punci..dtól mert túl nedves! mi van? az a legjobb ha nedves! annyira meg úgy se tágulsz ki hogy ne érezze a punc.idat, amúgy se, de 19 évesen főleg! ez hülyeség, én ezt nem hiszem el. barátodnak valami más baja van
8/16 Eöske janeszka21 válasza:
Vagy az lehet a baj hogy kicsi neki és szégyelli magát azért nem megy el csak később, ha egyáltalán akkor meg kamu , el megy ö csak mag talan
9/16 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a pasi. Ezért az előjáték során csak ő van izgatva és úgy hatol belém. Ez neki jó, de nekem nem kellemes, mikor beteszi. Minden alkalommal mikor kiveszi picit véres a gumi. Így elég szar vele a szex, ezért már nem is kívánom. Ő meg nem érti, hogy miért nem. Próbáljatok meg pózt cserélni, vagy orálozni.
10/16 anonim válasza:
Hát azért az orálozás a jó kemény f@xt nem helyettesíti 🤪🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!