Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomnak gyakran nehezebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak gyakran nehezebb elélveznie, múltkor rákérdeztem, és azt mondta, mert túl nedves szoktam lenni, és olyankor nehezebben érzi magát a szexet. Ilyenkor mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Nem használunk sikosítót. Félreértés ne essék, szereti ha nedves vagyok, és nem is panaszkodott, csak én szeretnék neki valahogy nagyobb örömet, azzal, hogy könnyebben elélvezzen

19L

szept. 1. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

#9 most ez komoly? Nem is értem, ezt hogy hagyhatod, de a barátod is megéri a pénzét, ha nem érdekli, hogy konkrétan vérzel...

Amúgy ezt a túl nedves dolgot én sem értettem soha. Én alapvetően nem vagyok nagyon nedves (nem azért, mert nem kívánom, hanem hormongondok miatt). Néha volt, hogy annyira nedves voltam, hogy kutyapózban csöpögött az ágyra a nedvem. Én sem éreztem kevésbé a párom és ő is élvezte nagyon a szexet, ő is érzett engem. Szóval annyira nem értem, mikor írják ezt, hogy ez probléma...

szept. 1. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

A barátja egy kretén. Nyilván magasról szarik a csajra csak neki legyen jó. Én ugyan nem vagyok nő,de elküldeném a qrva anyába az ilyet.

szept. 1. 23:13
 13/16 érdeklődő35 ***** válasza:
57%

Szerintem ha igazán nagyon nedvesedsz, akkor hiába álltok meg, tölitek meg, hamar újra olyan nedves leszel. Ami , ahogy ö is mondja Tetszik neki, szereti!

Próbálkozzatok más pózzal. Nálunk az jött be, hogy hasra fekszik a párom hasa alá egy párna kerül összezárja a lábait, és így dugom meg a punciját. Szorosabb is, jó megmarkolni a popsiját, mondhatni dominánsnak érzem magam és el tudok élvezni.

szept. 2. 00:17
 14/16 Eöske janeszka21 ***** válasza:
35%
9# nem izgat fel a párod ez azért van
szept. 2. 07:02
 15/16 anonim válasza:
40%

9-es.

A helyedben kidobnám!

Ilyen nincs,hogy csak neki szerezzen a szex örömöt,neked fájdalmat okozva!

(Mondd meg neki kerek perec,addig nem szexeltek és nem elégíted ki orálisan sem,még ő nem izgat fel téged ahogy kell ! )

A szex kettőtökről kellene hogy szóljon nem csak az egyik félről..

szept. 2. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
Az én párom is nagyon nedvesedik, soha nem volt olyan hogy emiatt nehezebb lett volna elmenni. Full érthetetlen az egész…
szept. 2. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!