Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a kezemmel csinálnám a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kezemmel csinálnám a barátomnak az neki jó érzes lenne? Mennyi időre számítsak?

Figyelt kérdés

Még nem akarok vele lefeküdni, de valahogyan örömöt akarok neki okozni már.

Kezes megoldásra gondoltam, az neki jó érzés lenne vagy semmiség ez? Mert ugye ezt magának is tudja csinálni. Örömöt tudnék ezzel neki okozni?

Mennyi időre számítsak, mennyi idő ameddig elmegy így? Tudom mindenkinek más, de nektek mi a tapasztalat? Ha van egyáltalán, vagy a férfiak válasza is elérdekelne. 5 hónapja nem szexszelt.

aug. 23. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem örülne neki, mert nem ugyanolyan, mintha magának verné ki.

Ha kellőképpen felizgatod és jól csinálod, pár perc alatt elélvez.

Én lehet nem tudnám megállni, hogy leszopjam 😝

aug. 24. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Jobb érzés ha te csinálod, mint ha az ember magának. Szerintem 5-10 perc alatt kész van, ha jól csinálod.

Amúgy én úgy csinálnám a helyedben, hogy felajánalanék neki egy masszázst és ha végig masszíroztad az egész testét utána levezetésként kézbe vennéd a farkát is és kivernéd neki. Így tovább is tart az egész és nem csak egy faszverést kap hanem egy all inclusive masszázs szolgáltatást is tőled, sokkal profibb lenne, persze ehhez jó ha értesz is egy kicsit, de hamar bele lehet tanulni.

aug. 24. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
2%

Én azt szoktam csinálni amíg a lány/te nem áll készen a szexre hogy addig tartok normális csajt akit meg is lehet d...ni!

Vagy tini kategória??

aug. 24. 05:24
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

persze h jo, kézzel szájhal stb.

ö is nyalhat közben 69 pl és akkor kölcsönös is

aug. 24. 05:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó bizony! Van hogy a párom csak kiveri nekem. Kb 10-15 perc
aug. 24. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen, nagyon jó érzés neki.
aug. 24. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Tökéletes választás! Neki jo érzés lesz (ez biztos!) te meg "tanulod" hogyan müködik a barátod.
aug. 24. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó lehet, de arra ügyelj, hogy ne száradjon ki, és arra is, hogy neki is jusson belőled valami.
aug. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!