Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Be kellene vallanom a barátomn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be kellene vallanom a barátomnak vagy az nem old meg semmit?

Figyelt kérdés

Elég nagyot hibáztam, önös érdekből és nagyon megbántam.

20 éves vok és recepciósként dolgozom egy nagyobb cégnél, 1 éve. Szar munka, szar fizetés.

Előléptetésért cserébe lefeküdtem a főnökömmel ami egyrészt borzasztó volt, másrészt pedig nagyon megbántam és szörnyen lelkifurkám van. A barátom nem tudja, nem is sejt semmit, 1éve vagyunk együtt. Az előléptetést megkaptam, de hányok az egésztől már.

SZeretném elmondani neki, de félek hogy azzal végleg elrontok mindent és kidob. ha viszont nem mondom el akkor emészteni fogom magam még hetekig, ismerve saját magamat.

szept. 16. 14:06
1 2 3
 1/27 Noren1989 ***** válasza:
71%
Mondd el és szakítsatok.
szept. 16. 14:07
 2/27 anonim ***** válasza:
55%
Inkább ne mond el én azt tanácsolom.
szept. 16. 14:08
 3/27 anonim ***** válasza:
77%

Mond el neki szerintem. Ha erre képes voltal akkor máskor is le fekszel valakivel ha olyan ajánlatot kapsz.

Inkább tudjon rola és ne pazarolja egy hűtlen nőre az idejét.

szept. 16. 14:12
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem azzal rontasz el mindent, hogy elmondod, hanem azzal rontottad el, hogy megtetted.
szept. 16. 14:14
 5/27 anonim ***** válasza:
79%
Amennyiben van benned valamennyi gerinc, elmondod. A barátod pedig remélhetőleg ki is dob rögtön és nem pazarolja egy ilyen nőre az idejét.
szept. 16. 14:14
 6/27 anonim ***** válasza:
47%

Mond el neki.

De a munkahelyeden is mondj fel.

Aki csak a pichájával tud feltörni az olyan is...

szept. 16. 14:15
 7/27 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha benne akarsz maradni akkor ne mondd el, viszont élj együtt a tudattal.

Ha meg elmondod és a csávó egy puhapocs akkor megbocsát, ha férfi akkor meg kidob egyből

szept. 16. 14:19
 8/27 anonim ***** válasza:
72%
Ne mond el neki inkább tegyél meg mindent amire vágyik .Elég büntetés lesz majd a tudat hogy mit tettél!
szept. 16. 14:22
 9/27 anonim ***** válasza:
60%
Önismeret nélküli fruskák, ezektől mentsen meg a jóisten. Természetesen mondd el, ha már erre volt eszed, ha nem hülye, úgyis észre fogja venni rajtad ha valami nem stimmel. Sokkal rosszabb az amikor a másik buktat le, vagy húzza ki belőled az igazságot, mint amikor még van lehetőséged arra hogy te magad mondod el.
szept. 16. 14:24
 10/27 anonim ***** válasza:
30%

Én rendszeresen szexelek a főnökömmel de még egyszer se jutott eszembe, hogy elmondjam a pasimnak. Te miért mondanád??

23L

szept. 16. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!