Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kellene vallanom a barátomnak vagy az nem old meg semmit?
Elég nagyot hibáztam, önös érdekből és nagyon megbántam.
20 éves vok és recepciósként dolgozom egy nagyobb cégnél, 1 éve. Szar munka, szar fizetés.
Előléptetésért cserébe lefeküdtem a főnökömmel ami egyrészt borzasztó volt, másrészt pedig nagyon megbántam és szörnyen lelkifurkám van. A barátom nem tudja, nem is sejt semmit, 1éve vagyunk együtt. Az előléptetést megkaptam, de hányok az egésztől már.
SZeretném elmondani neki, de félek hogy azzal végleg elrontok mindent és kidob. ha viszont nem mondom el akkor emészteni fogom magam még hetekig, ismerve saját magamat.
Mond el neki szerintem. Ha erre képes voltal akkor máskor is le fekszel valakivel ha olyan ajánlatot kapsz.
Inkább tudjon rola és ne pazarolja egy hűtlen nőre az idejét.
Mond el neki.
De a munkahelyeden is mondj fel.
Aki csak a pichájával tud feltörni az olyan is...
Hát ha benne akarsz maradni akkor ne mondd el, viszont élj együtt a tudattal.
Ha meg elmondod és a csávó egy puhapocs akkor megbocsát, ha férfi akkor meg kidob egyből
Én rendszeresen szexelek a főnökömmel de még egyszer se jutott eszembe, hogy elmondjam a pasimnak. Te miért mondanád??
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!