Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Be kellene vallanom a barátomn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be kellene vallanom a barátomnak vagy az nem old meg semmit?

Figyelt kérdés

Elég nagyot hibáztam, önös érdekből és nagyon megbántam.

20 éves vok és recepciósként dolgozom egy nagyobb cégnél, 1 éve. Szar munka, szar fizetés.

Előléptetésért cserébe lefeküdtem a főnökömmel ami egyrészt borzasztó volt, másrészt pedig nagyon megbántam és szörnyen lelkifurkám van. A barátom nem tudja, nem is sejt semmit, 1éve vagyunk együtt. Az előléptetést megkaptam, de hányok az egésztől már.

SZeretném elmondani neki, de félek hogy azzal végleg elrontok mindent és kidob. ha viszont nem mondom el akkor emészteni fogom magam még hetekig, ismerve saját magamat.

szept. 16. 14:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Hülyegyerek írta ki a kérdést mert önbizalomhiányos és nem jön neki össze semmi aztán jobb a nőket rosszként feltüntetni hogy mindenki mocskolja őket ami össze is jött.
szept. 16. 14:49
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
Mondd el neki. Joga van eldönteni, hogy akar-e egy ribizlivel járni vagy sem!
szept. 16. 14:50
 13/27 anonim ***** válasza:
55%

Én biztosan nem dolgoznék ilyen munkahelyen, ahol szexel lehet érvényesülni. Ez egy bántalmazó munkahely, és csak idő kérdése, hogy mikor jön a következő visszautasíthatatlan ajánlat, akár zsarolás formájában is.

De ha neked ez így jó, akkor el is fogadhatod, hogy ilyen vagy, csak akkor ne lelkizz miatta. És a barátodnak ne mondd el, mert kidob.

szept. 16. 14:58
 14/27 anonim ***** válasza:
32%

Pontosan az ilyen nők miatt nem bíznak a férfiak a nőkben és inkább vannak egyedül. Szánalmas….

szept. 16. 15:07
 15/27 anonim ***** válasza:
60%

Biztos a Jász plasztik.

szept. 16. 15:10
 16/27 anonim ***** válasza:
80%

Elképesztő bazki, hogy azok közül akik leírták csak két ember tudja, hogy a mondd az két d.

Egyébként kérdező, igen mondd el. Ha szakít veled, akkor szakít, de legalább a minimális tiszteletet most megadhatod neki, ha már előtte nem sikerült.

szept. 16. 15:38
 17/27 anonim ***** válasza:

Ahogy az 1# es írta... mond el és szakítsatok!

Mindenkinek jobb lesz.

szept. 16. 15:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ha elmondja, akkor ennyi erőve szakíthat vele úgy is, hogy nem mondja el és megkíméli a pasit ettől az információtól, nem? A pasiján nem segít, ha tudja.
szept. 16. 15:45
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
18# nem igaz, jobb, ha tudja, illetve joga van tudni, még ha sz@r érzés is.
szept. 16. 15:49
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Volt már...
szept. 16. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!