Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármashoz miért nehéz találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármashoz miért nehéz találni férfit? Szóval miután a hölgy közli hogy hármasban lenne az akció fel szivodnak vagy ki akadnak. Miért ?

Figyelt kérdés

szept. 15. 17:16
1 2 3 4
 31/32 mikeXxX ***** válasza:
100%
Én ezt nem tudom elhinni hogy ennyi férfi lép le ha egy igényes pár keres valakit akkor nem hiszem el hogy nincs benne egy férfi sem és ezt úgy mondom hogy engem is jó pasinak tartanak általában a nők. Inkább akkor hiszem el ha nem egyeznek az igények. Tényleg ennyi beszari ember van?
jan. 3. 00:14
 32/32 anonim ***** válasza:
#31 pedig hidd el sajnos hogy igen. A 90%-a csak képeket kunyerálgat, meg részletes leírást akar mit-hogyan, s persze soha nem fog megjelenni. A nagy többsége még egy telefonhívásig sem képes eljutni.
jan. 3. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.