Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtak vagy csak én gondolom túl (hármas)? L
19 éves vagyok és van egy 5 évvel idősebb pasim, 1 éve vagyunk együtt. Eddig távkapcoslat volt de nyáron felköltöztem hozzá az albérletbe, így a suliba járás is könnyebb.
Mindig is nyitott és laza votl minden szempontból , szexualitás terén is szerette az újdonságokat.
Hétvégén átjött egy barátja, filmeztünk, boroztunk, aztán előkerült a "gyógygomba" amitől totál szétcsúsztam. A fiúk is, de én jobban. A barátom haverja elkezdett velem flörtölni és húzta az agyam a hülyeségeivel, a pasim pedig mégjobban adta alá a lovat. Amikor 5 percre kettesben maradtunk a barátommal azt krédezte, hogy mit szólnék egy hármashoz most a haverjával, úgyis régóta szeretném kipróbálni. Ami igaz is, hogy breszéltem róla de nem ilyen hirtelen, spontán.
Végül bele mentem de nem épp úgy alakult ahogy képzeltem és kicsit kihasználva érzem magam , vagyis nagyon.
Hibáztathatom ezért a barátomat? Úgyérzem hogy én is annyira hibás vok mint ő, hiszen belementem.
Miért lennék én talpnyaló? Tisztában vagy te a szó jelentésével? 😅
Amúgy meg a lány nem volt tiszta. Mibe is ment ő bele akkor? Ő se tudja szegény. Igenis hibás a barátja, és igenis kihasználták a lány elesettségét.
ezt jelenti: megalázkodva hízeleg. valóra váltota a nő álmát idézet: "úgyis régóta szeretném kipróbálni"
még ha előre is megbeszélték, az miért is baj? a nő erre vágyott. ha előre megbeszélik a nyaralást, és váratlanul elviszi Párizsba. akkor is ragadózó lenne? nem volt estelen sőt ezt a nő akarta. a pasi váratlanul meglepte.
szóval talpnyaló, simps vagy, és az összes többi is vagy, vagy egy nő(aki non stop áldozat). mint írtam, már a nők minden alkalommal csak is áldozatok, és a pasik csak is ragadozók mindig. te csak is így látod a világot. ezért igaz rád amit írtam, és már rég megválaszoltam a kérdéseidet, leszámítva hogy mit jelent a talpnyaló, de ha tanulni akarsz írd be a googlbe.
Én a hármas szex során a nő kezébe adtam a döntést, persze egy alap szimpátia kell, de nem velem lesz együtt az a férfi. Én nem dönthetem el helyette kit engedjen magába kivel feküdjön le.
Ahogy mi is több hármasban vettünk részt és van tapasztalat, azt mondom sokszor a spontán dolgok a legjobbak és a legjobban sikerült hármasok.
Az ilyen előre lebeszélt dolgok valahogy soha nem úgy sültek el mint ahogy gondoltuk. Kivétel a szoba foglalás.
36# Hol mondtam én olyat hogy minden nő áldozat, vagy hogy minden pali ragadozó? 😂
A kérdező is hibás, mert elfogadta a szert, és rábólintott a szexre is. De ettől függetlenül a barátja egy segg, aki meg se érdemli hogy barátnője legyen, ha ennyibe nézi, hogy a haverokkal dugassa.
#38 most is azt üvöltöd, minden leveleddel, ez az összetettebb dolog közé tartozók, olvas a sorok közöt, a kérdező nem hibás,(ha csak abban nem, hogy most próbálj a pasi nyakába varni a dolgot) a barát nem segg. a kérdezőnek volt egy vágya, amit a pasija megvalósította. persze nem minden úgy ment míg megálmodta. de mikor megy úgy?
a csaj akarta, a pasi megadta neki, a probléma, hogy gyenge jellem mint amilyen te is vagy. nem tudja mit akar pontosan, és nem tudja kifejezni magát, leközelebb legyen határotozabb, és ne próbálj mást hibáztattni a te vágyaid miatt, és döntéseid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!