Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználtak vagy csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtak vagy csak én gondolom túl (hármas)? L

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és van egy 5 évvel idősebb pasim, 1 éve vagyunk együtt. Eddig távkapcoslat volt de nyáron felköltöztem hozzá az albérletbe, így a suliba járás is könnyebb.

Mindig is nyitott és laza votl minden szempontból , szexualitás terén is szerette az újdonságokat.

Hétvégén átjött egy barátja, filmeztünk, boroztunk, aztán előkerült a "gyógygomba" amitől totál szétcsúsztam. A fiúk is, de én jobban. A barátom haverja elkezdett velem flörtölni és húzta az agyam a hülyeségeivel, a pasim pedig mégjobban adta alá a lovat. Amikor 5 percre kettesben maradtunk a barátommal azt krédezte, hogy mit szólnék egy hármashoz most a haverjával, úgyis régóta szeretném kipróbálni. Ami igaz is, hogy breszéltem róla de nem ilyen hirtelen, spontán.

Végül bele mentem de nem épp úgy alakult ahogy képzeltem és kicsit kihasználva érzem magam , vagyis nagyon.

Hibáztathatom ezért a barátomat? Úgyérzem hogy én is annyira hibás vok mint ő, hiszen belementem.

szept. 11. 07:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
15%
te simps ne nyalj már ennyire, mert eltörik a nyelved. megbeszélték, hogy ez a vágya, és mielőtt elkezdték akkor is. mi a fas.t akarsz írásos nyomtatványt. ő bele ment leírta, és te próbálod bele beszélni, hogy áldozat volt. szánalmas. felnőt nő, nem egy 2 éves, mint amilyen szinten te vagy. felelőség válalás, minden nő kriptonitja, te is az vagy? vagy egy talpnyaló?
szept. 11. 10:59
 32/40 anonim ***** válasza:
27%

Miért lennék én talpnyaló? Tisztában vagy te a szó jelentésével? 😅

Amúgy meg a lány nem volt tiszta. Mibe is ment ő bele akkor? Ő se tudja szegény. Igenis hibás a barátja, és igenis kihasználták a lány elesettségét.

szept. 11. 11:03
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

ezt jelenti: megalázkodva hízeleg. valóra váltota a nő álmát idézet: "úgyis régóta szeretném kipróbálni"

még ha előre is megbeszélték, az miért is baj? a nő erre vágyott. ha előre megbeszélik a nyaralást, és váratlanul elviszi Párizsba. akkor is ragadózó lenne? nem volt estelen sőt ezt a nő akarta. a pasi váratlanul meglepte.

szóval talpnyaló, simps vagy, és az összes többi is vagy, vagy egy nő(aki non stop áldozat). mint írtam, már a nők minden alkalommal csak is áldozatok, és a pasik csak is ragadozók mindig. te csak is így látod a világot. ezért igaz rád amit írtam, és már rég megválaszoltam a kérdéseidet, leszámítva hogy mit jelent a talpnyaló, de ha tanulni akarsz írd be a googlbe.

szept. 11. 11:22
 34/40 anonim ***** válasza:
65%
Továbbra sem értem én miért vagyok talpnyaló, hisz csak leírtam a véleményemet. :D Az meg hogy te egy meglepetés nyaralást ide hasonlítasz, hát az is engem igazol. Kár is veled vitatkozni.:D
szept. 11. 11:27
 35/40 anonim ***** válasza:
68%
Azért dugott többet a haverja mert a barátod eladott neki. Meg volt ez már beszélve. Ha van eszed azonnal otthagyod. Legközelebb is ez lesz, csak akkor már lehet 2 haver is fog dugni.
szept. 11. 11:39
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
azért mert képtelen vagy az öszetett dolgokra, és csak az megy ha valamit a szádba rágnak. pont mint azt a naratívát, hogy minden nő áldozat, és minden férfi ragadozó. te a kérdezőbe próbálod bele magyarázni, hogy áldozat. mikor ez az ő vágya volt. de mivel a te programod, úgy fut, hogy szegény minden nő, még ha ő maga is akarja, akkor is szegény ő, és te hű szolgaként, ezt az ideát erősíted. de ez nem a valóság. nem minden nő áldozat, csak a ti fejetekben van, és te rögtön a nő oldalára álltál, és próbálod azt táplálni amit ő elvár a közönségtől. tényleg kár veled beszélni, mert a halásod szelektív, és csak azt hallja meg amit akar. peace out
szept. 11. 11:44
 37/40 anonim ***** válasza:
53%

Én a hármas szex során a nő kezébe adtam a döntést, persze egy alap szimpátia kell, de nem velem lesz együtt az a férfi. Én nem dönthetem el helyette kit engedjen magába kivel feküdjön le.

Ahogy mi is több hármasban vettünk részt és van tapasztalat, azt mondom sokszor a spontán dolgok a legjobbak és a legjobban sikerült hármasok.

Az ilyen előre lebeszélt dolgok valahogy soha nem úgy sültek el mint ahogy gondoltuk. Kivétel a szoba foglalás.

szept. 11. 11:52
 38/40 anonim ***** válasza:
50%

36# Hol mondtam én olyat hogy minden nő áldozat, vagy hogy minden pali ragadozó? 😂

A kérdező is hibás, mert elfogadta a szert, és rábólintott a szexre is. De ettől függetlenül a barátja egy segg, aki meg se érdemli hogy barátnője legyen, ha ennyibe nézi, hogy a haverokkal dugassa.

szept. 11. 11:54
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

#38 most is azt üvöltöd, minden leveleddel, ez az összetettebb dolog közé tartozók, olvas a sorok közöt, a kérdező nem hibás,(ha csak abban nem, hogy most próbálj a pasi nyakába varni a dolgot) a barát nem segg. a kérdezőnek volt egy vágya, amit a pasija megvalósította. persze nem minden úgy ment míg megálmodta. de mikor megy úgy?

a csaj akarta, a pasi megadta neki, a probléma, hogy gyenge jellem mint amilyen te is vagy. nem tudja mit akar pontosan, és nem tudja kifejezni magát, leközelebb legyen határotozabb, és ne próbálj mást hibáztattni a te vágyaid miatt, és döntéseid miatt.

szept. 11. 12:10
 40/40 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező azóta?
szept. 20. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!