Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználtak vagy csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtak vagy csak én gondolom túl (hármas)? L

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és van egy 5 évvel idősebb pasim, 1 éve vagyunk együtt. Eddig távkapcoslat volt de nyáron felköltöztem hozzá az albérletbe, így a suliba járás is könnyebb.

Mindig is nyitott és laza votl minden szempontból , szexualitás terén is szerette az újdonságokat.

Hétvégén átjött egy barátja, filmeztünk, boroztunk, aztán előkerült a "gyógygomba" amitől totál szétcsúsztam. A fiúk is, de én jobban. A barátom haverja elkezdett velem flörtölni és húzta az agyam a hülyeségeivel, a pasim pedig mégjobban adta alá a lovat. Amikor 5 percre kettesben maradtunk a barátommal azt krédezte, hogy mit szólnék egy hármashoz most a haverjával, úgyis régóta szeretném kipróbálni. Ami igaz is, hogy breszéltem róla de nem ilyen hirtelen, spontán.

Végül bele mentem de nem épp úgy alakult ahogy képzeltem és kicsit kihasználva érzem magam , vagyis nagyon.

Hibáztathatom ezért a barátomat? Úgyérzem hogy én is annyira hibás vok mint ő, hiszen belementem.

szept. 11. 07:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%
Ezért kell a hármas szexet normálisan átbeszélni. Sőt rokon haver barát ne kerüljön képbe, pont az ilyen kellemetlen helyzetek elkerülése miatt.
szept. 11. 08:26
 12/40 anonim ***** válasza:
64%
A te szavad a lényeg... Amikor megkérted a jóbarátot, hogy ne élvezzen beléd, ott volt a párod? És a beleélvezésnél? Ha tudta, te ezt nem akarod, miért hagyta a barátjanak? Hova élvezett amúgy? Punciba vagy popsiba?
szept. 11. 08:27
 13/40 anonim ***** válasza:
81%
A szuper "pasid elcserélt egy kis "cuccra, ergo ennyit érsz neki, mert ha leállítja a "haverját, akkor fizetnie kellett volna az anyagért, ez egyértelmű! Jelen helyzetben tudatmódosító hatása alatt tette fel a kérdés! Vagy is kihasznált!
szept. 11. 08:29
 14/40 anonim ***** válasza:
77%
Hogy mik vannak! Eskü teljesen polgári értelmiségi burokban élek másokhoz képest.
szept. 11. 08:37
 15/40 anonim ***** válasza:
70%

Mi rendszeresen csináljuk a hármas szexet, de igazad van első a nő szava nálunk ha valamihez nincs kedve jelzi. Ha ennek ellenére is a beszálló nem tartja magát a szabalyokhoz abban a percben vége a játéknak. Sajnos nálunk is volt aki nem értette, nem szeretne akkor ott análozni a partnerem, ennek ellenére próbálkozott. Ekkor szépen közöltük a mai napnak ennyi, sőt többet nem is kellett jönnie.

szept. 11. 08:43
 16/40 anonim ***** válasza:
47%
Nyilvánvalóan igen, be lettél cserélve egy kis anyagra. Ő ezt már megbeszélte a haverjával előre. Ennyit érsz neki. Ha neked ez így jó, akkor nyugodtan hármasozgass tovább, de lehet el kellene gondolkodni azon, hogy OKKAL nem csinálja a legtöbb ember. Persze azt csinálsz amit akarsz, csak gondoltam itt hagyom, ha már felhoztad, hogy te ezt ki akartad mindig is próbálni, de őszintén nem tom mit vártál két drogostól.
szept. 11. 08:56
 17/40 anonim ***** válasza:
47%

A barátodat ne hibáztasd, ő egy eldöntendő kérdést tett fel neked, amire mondhattál volna nemet is.

De akár szex közben is mondhattad volna azt, hogy na álljunk le, de nem tetted.

Tanulság az, hogy még túl zsenge vagy, nem tudsz magadért kiállni, máskor nem menj bele olyan szociális szituációba, amiben bizonytalan vagy.

szept. 11. 09:03
 18/40 anonim ***** válasza:
40%

Azért kicsit erős a gombát anyagnak nevezni. A legártalmatlanabb drog az összes közül. 😅

Te meg, ha nem tetszett, miért nem szálltál le a f.szról. 🤷🏻‍♂️ Ráadásul nem lett megbeszélve mit lehet és mit nem. Nem lettek lefektetve a szabályok. Lehet, hogy kihasználtak, de te is meggondolatlanul mentél bele a dologba.

szept. 11. 09:09
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem használtak ki, hanem TE mentél bele ebbe az egészbe.

Ha arról lett volna szó, hogy titokban belekeverik a drogot az italodba, ami úgy kiüt, hogy nem tudsz magadról és megerőszakolnak, akkor igen, ki lettél volna használva.

A leírás alapján te magad fogadtad el a drogot, amk nem vette el annyira az eszed, hogy nemet mondj a 3-asra. Szóval kérem, nem használt itt ki senki semmit, minden a beleegyezéseddel történt.

Amit tenned kellett volna:

Amikor erőkerült a drog, akkor felkapni a táskád, és faképnél hagyni a két drogost! Tiltás a közösségi médiában és többet nem beszélni velük.

Ha javítani akarsz a helyzeten, akkor dobd ki a pasit ma, és többet ne állj vele szóba.

szept. 11. 09:10
 20/40 anonim ***** válasza:
68%

Gáz szituáció. Önmagában az is hogy a pasid bedobott a közösbe, de az is hogy te erre rábólintottál. Komoly nagy szerelem lehet közöttetek. :D

Egyébként ha magadnál voltál, felálhattál volna és mondhattad volna hogy bocs fiúk, de meggondoltam magam. Miért nem tetted ezt?

szept. 11. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!