Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtak vagy csak én gondolom túl (hármas)? L
19 éves vagyok és van egy 5 évvel idősebb pasim, 1 éve vagyunk együtt. Eddig távkapcoslat volt de nyáron felköltöztem hozzá az albérletbe, így a suliba járás is könnyebb.
Mindig is nyitott és laza votl minden szempontból , szexualitás terén is szerette az újdonságokat.
Hétvégén átjött egy barátja, filmeztünk, boroztunk, aztán előkerült a "gyógygomba" amitől totál szétcsúsztam. A fiúk is, de én jobban. A barátom haverja elkezdett velem flörtölni és húzta az agyam a hülyeségeivel, a pasim pedig mégjobban adta alá a lovat. Amikor 5 percre kettesben maradtunk a barátommal azt krédezte, hogy mit szólnék egy hármashoz most a haverjával, úgyis régóta szeretném kipróbálni. Ami igaz is, hogy breszéltem róla de nem ilyen hirtelen, spontán.
Végül bele mentem de nem épp úgy alakult ahogy képzeltem és kicsit kihasználva érzem magam , vagyis nagyon.
Hibáztathatom ezért a barátomat? Úgyérzem hogy én is annyira hibás vok mint ő, hiszen belementem.
Hát bele mentél, szóval hibáztatni ebből a szempontból csak magadat tudod. Az más kérdés, hogy hiába volt benned tudatmódosító, ha szóltál aktus közben hogy állj, vagy akármi, akkor igen kihasználtak, de ha nem szóltál csak magadba gondoltad, akkor az megint más.
Ha a kérésed ellenére pedig máshogy történt az aktus, akkor pedig a helyedben elgondolkoznék, sőt nem is kellene gondolkoznom rajta, hogy vége legyen a kapcsolatnak. Ha a saját párod nem állítja le a barátját, hogy neked nem jó, hanem még ő is durvul, nincs kérdés. A párodnak minden kérdés nélkül abban a pillanatban téged kellett volna néznie. Normális emberek között hiába van bennük bármilyen élvezeti szer, tudják mi a határ, a nem pedig nemet jelent mindenhol.
"9 vagyok
Offold a pasid, mert egy senkiházi szh.ralak, aki nem lépett közbe ha látta hogy durvul veled a cs.cska sz.r haverja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!