Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználtak vagy csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtak vagy csak én gondolom túl (hármas)? L

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és van egy 5 évvel idősebb pasim, 1 éve vagyunk együtt. Eddig távkapcoslat volt de nyáron felköltöztem hozzá az albérletbe, így a suliba járás is könnyebb.

Mindig is nyitott és laza votl minden szempontból , szexualitás terén is szerette az újdonságokat.

Hétvégén átjött egy barátja, filmeztünk, boroztunk, aztán előkerült a "gyógygomba" amitől totál szétcsúsztam. A fiúk is, de én jobban. A barátom haverja elkezdett velem flörtölni és húzta az agyam a hülyeségeivel, a pasim pedig mégjobban adta alá a lovat. Amikor 5 percre kettesben maradtunk a barátommal azt krédezte, hogy mit szólnék egy hármashoz most a haverjával, úgyis régóta szeretném kipróbálni. Ami igaz is, hogy breszéltem róla de nem ilyen hirtelen, spontán.

Végül bele mentem de nem épp úgy alakult ahogy képzeltem és kicsit kihasználva érzem magam , vagyis nagyon.

Hibáztathatom ezért a barátomat? Úgyérzem hogy én is annyira hibás vok mint ő, hiszen belementem.

szept. 11. 07:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Mivel akartál hármast kipróbálni így azért csak részben hibás, abban hibás, hogy nem mondta el előre, ezt neked is tudni kellett volna, de meglepetésnek is fel lehet fogni, teljesítette egy vágyadat és mivel akkor ott te is belementél így nem ő a hibás egyedül, ha utólag azt mondod nem kellett volna.

Elélveztél azért?

szept. 11. 09:46
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem akartad, hogy beléd élvezzen?

szept. 11. 09:47
 23/40 anonim ***** válasza:
68%
A pasid számára egyáltalán nem vagy fontos. Használták a tested röhögtek egyet rajtad és aztán vagy elkerülhetetlenül dobva leszel vagy sosem leszel több egy tárgynál, amibe ürít néha. Tapasztalatlan vagy még és áldozat lettél. Tanulj belőle és zárd le a dolgot ezzel a sráccal, különben az önértékelésed 1000 szilánkra fog törni.
szept. 11. 10:01
 24/40 anonim ***** válasza:
29%
a pasid valóra váltja a fantáziádat, erre ő a rossz. baszki. a legjobb résznél nem húzta ki ez a bajod,( a sok éretlen tini nem tudja kontrolálni magát) hát ilyet ne csinálj ha nem szedsz tabit. szóval a beugró nem volt olyan hálom szerető mint szeretnéd, hát az nem olyan gyakori.
szept. 11. 10:03
 25/40 anonim ***** válasza:
35%
24# Te melyik adást nézted? Ez nem arról szólt, hogy valóra váltsa a lány álmát. :D Ha így lett volna megbeszélik előre, és közösen választanak embert erre, egy közösen megbeszélt időponton. A 23-asnak adok igazat, jót röhögnek a csajon, kihasználták, utána meg majd eldobják.
szept. 11. 10:13
 26/40 anonim ***** válasza:
47%
Hülye tyúk vagy, pontosan azt kaptad, amít érdemelsz...
szept. 11. 10:23
 27/40 anonim ***** válasza:

Nyilván igazad is van, de azt írta a csaj, hogy ezt már régen akarta kipróbálni és akkor ott ugyan váratlan volt, de belement.

szept. 11. 10:25
 28/40 anonim ***** válasza:
27%

27# Ez itt nyilvánvalóan nem a csajról szólt. Arra is fogadnék hogy ez nem spontán jött, hanem ez a fiúk között meg volt beszélve.

A kérdezőnek meg csak annyit üzenek, hogy nem kell minden szart megcsinálni egy fiúnak, nem ezért fog majd szeretni téged. Ha ez a fiú szeret és tisztel eszébe sem jutott volna ilyet csinálni veled. A haverjával. Szerinted ez a kapcsolat működőképes lesz ezek után? Mikor a haverja első szóra lekvrt téged. 🙄 Ez így nem oké, és tartsd többre ennél magad.

szept. 11. 10:41
 29/40 anonim ***** válasza:
#25 neked minden a terv szerint zajlik, és soha semi váratlan nem történik. bocs, de mindenki másnak az a csoda , ha minden a tervek szerint megy, és semmi váratlan nem éri. kérjünk elnézést, mert mi élünk a váratlan adta lehetőséggel?. vagy inkább az a baj, hogy az embereknek áldozat komplexusuk van, fökép a nőknek, ők csak is áldozatok lehetnek, és természetesen az összes férfi ragadozó. de rögtön minden simps, nyalja az összes nő lábnyomát is, és erősiti az áldozat szerepet
szept. 11. 10:48
 30/40 anonim ***** válasza:
35%
29# Egy ilyen dologban, közösen kell dönteni. Ez nem egy apróság, ami nem gond ha megtörténik váratlanul..ráadásul ez nem egy szexkapcsolat volt, hanem egy párkapcsolat. Amiben alap lett volna ezt előre megbeszélni. És tudod az is benne van, hogy az ember sok mindenről fantáziálhat, de nem mindent akar megvalósítani. Őt meg egy ilyen sakk matt helyzet elé állították. Ráadásul egy ismerős személlyel. Ezek után szerinted a lány barátja ugyanúgy tekint majd a kérdezőre? Mikor előtte élvezte teli a haverja. Hát szerintem nem.
szept. 11. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!