Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtak vagy csak én gondolom túl (hármas)? L
19 éves vagyok és van egy 5 évvel idősebb pasim, 1 éve vagyunk együtt. Eddig távkapcoslat volt de nyáron felköltöztem hozzá az albérletbe, így a suliba járás is könnyebb.
Mindig is nyitott és laza votl minden szempontból , szexualitás terén is szerette az újdonságokat.
Hétvégén átjött egy barátja, filmeztünk, boroztunk, aztán előkerült a "gyógygomba" amitől totál szétcsúsztam. A fiúk is, de én jobban. A barátom haverja elkezdett velem flörtölni és húzta az agyam a hülyeségeivel, a pasim pedig mégjobban adta alá a lovat. Amikor 5 percre kettesben maradtunk a barátommal azt krédezte, hogy mit szólnék egy hármashoz most a haverjával, úgyis régóta szeretném kipróbálni. Ami igaz is, hogy breszéltem róla de nem ilyen hirtelen, spontán.
Végül bele mentem de nem épp úgy alakult ahogy képzeltem és kicsit kihasználva érzem magam , vagyis nagyon.
Hibáztathatom ezért a barátomat? Úgyérzem hogy én is annyira hibás vok mint ő, hiszen belementem.
Mivel akartál hármast kipróbálni így azért csak részben hibás, abban hibás, hogy nem mondta el előre, ezt neked is tudni kellett volna, de meglepetésnek is fel lehet fogni, teljesítette egy vágyadat és mivel akkor ott te is belementél így nem ő a hibás egyedül, ha utólag azt mondod nem kellett volna.
Elélveztél azért?
Miért nem akartad, hogy beléd élvezzen?
Nyilván igazad is van, de azt írta a csaj, hogy ezt már régen akarta kipróbálni és akkor ott ugyan váratlan volt, de belement.
27# Ez itt nyilvánvalóan nem a csajról szólt. Arra is fogadnék hogy ez nem spontán jött, hanem ez a fiúk között meg volt beszélve.
A kérdezőnek meg csak annyit üzenek, hogy nem kell minden szart megcsinálni egy fiúnak, nem ezért fog majd szeretni téged. Ha ez a fiú szeret és tisztel eszébe sem jutott volna ilyet csinálni veled. A haverjával. Szerinted ez a kapcsolat működőképes lesz ezek után? Mikor a haverja első szóra lekvrt téged. 🙄 Ez így nem oké, és tartsd többre ennél magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!