Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyrésze miért utálja a spermát? miért undorodnak tőle?
Figyelt kérdés
szept. 10. 19:43
1/8 anonim válasza:
Hát én pont azt vettem észre hogy szeretik. Én vagyok a kivétel aki nem. Hogy miért? Mert gusztustalan, undorító, hányingert keltő trutyi.
2/8 anonim válasza:
Én szeretem. Az íze sem zavar, szeretem ha a számba élveznek, vagy rám, bárhová. De párom meglepődött ezen, mert a volt női mind undorodtak tőle.
4/8 anonim válasza:
Más helyett nem tudok nyilatkozni. Nekem nincs vele bajom, persze azt sem állíthatom, hogy szeretem. Egyszerűen a szex része nálam.
5/8 anonim válasza:
Honnan vetted az állitásodat? Nem hiszem, hogy igaz lenne. Mondjuk abban lehet valami, hogy nem tekintik ennivalonak, börápolonak, végbélbe valonak, hajra, szembe, testre kenni valonak. De ez érthetö. Rossz az ize, szaga, állaga. (Ha nem hiszed, fogyaszd csak ezeken a modokon, egészségedre!)
6/8 anonim válasza:
Nem utálom de őszintén nem is szeretem. A férjem spermája nem igazán jó ízű de mindig lenyelem ha a számba élvez de azt is csak azért mert utána is szopom mert azt nagyon élvezi.
7/8 NemFogodKitalálni válasza:
Mert nem mindenkié jó ízű… exemé undorító volt, sós, keserű, dohos ízű… pont ezért nem engedtem neki sokszor, de amikor nagy ritkán a számba élvezett, öklendeztem tőle.
A férjemé viszont finom, szeretem. Édes, egyáltalán nem sós és nem is keserű. Semmi rossz íze nincsen. Meg is lepődött rajta, mert az ex felesége valamiért nagyon ritkán (évente 1-2x) szopta le, és akkor sem mindig élvezésig, és soha nem nyelte le.
Tapasztalataim alapján emberfüggő, hogy milyen ízű. Persze, az életmód is befolyásolja, de embertől is függ, hogy milyen az íze.
8/8 anonim válasza:
Sose értettem az ilyen csapokat … en imádom ha kapok sokat belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!