Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak olyan pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan pasik, akik nem szeretik az orális szexet? Azt, ha őket szopják le. Ennyire undorodnak a nőtől?

Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, itt vagyok. Viszont nyalni szeretek és szívesen is csinálom.

A szopással úgy vagyok, hogy most ebben a pillanatban nem szeretem vagy csak inkább rossz/borzasztó élményeim vannak ezzel kapcsolatban.

El nem zárkózom előle és azt sem tartom kizártnak, hogy egy kapcsolatban a párommal megszeretném a dolgot, de jelenleg inkább úgy vagyok, hogy ne.. és szerintem be is stresszelnék, ha ilyen történne.

2024. márc. 8. 23:11
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

1. Abszolút kíváncsiság.

Mi történt, hogy ilyen érzéseid vannak?

2024. márc. 9. 00:02
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Egyik alkalommal az történt, hogy én nem akartam hogy megtörténjen, de mivel nem voltam a legjobb állapotomban így megtörtént. Emlékezni alig emlékszem rá és nyomorultnak érzem magam miatta, azt nem akarom lekicsinyelni, hogyha egy nőt ér hasonló dolog, mert tudom hogy az sokkal rosszabb, de ez az élmény nekem is rossz volt és nem tudom, hogy megillet-e az, hogy egy ilyenre erőszakot mondjak. (Szerintem nem, de nem is szoktam erről beszélni és csak azért érzem így, mert mentálisan is bajom van.)

2024. márc. 9. 00:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#3, ha nem akartad hogy megtörténjen az erőszak. És nekünk lányoknak nem rosszabb mint neked. Mindenkinek szörnyű.
2024. márc. 9. 01:15
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem akartad miert tortent meg megis? Nem ertem h nem tudtal pl hazamenni.
2024. márc. 9. 06:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 ezt írtam burkoltan.

" de mivel nem voltam a legjobb állapotomba"

Nem voltam olyan állapotban, hogy el tudjak menni vagy komolyabb fizikai ellenállást tudjak tanusítani.

2024. márc. 9. 06:43
 7/14 xKakashix ***** válasza:
100%
A helyzet az, hogy több nő cumizik rosszul mint jól, én se szoktam erőltetni, ha szeretné akkor csinálja, viszont ha jól csinálják akkor nagyon jó.
2024. márc. 9. 07:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy undorító dolog, Nem tetszik, akinek tetszik az nyugodtan csinálja.
2024. márc. 9. 09:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Én imádom és szerencsére a barátnőm is napi szinten igényli. 😎
2024. márc. 9. 10:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez nem undorodás a nőtől, ez egy baromság.

Van aki egyszerűen nem szereti, én sem. Kézzel igen.

Kicsit nehéz megmagyarázni de nem.

2024. márc. 9. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!