Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak olyan pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan pasik, akik nem szeretik az orális szexet? Azt, ha őket szopják le. Ennyire undorodnak a nőtől?

Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sok nő rosszul tud szopni, kevés nekem az inger. Ez oda vezet, hogy látom milyen lelkesen csinálja, jót akar nekem, én meg nem tudok elélvezni. Persze nagyon szeretnék, hogy megfeleljek neki, de nem megy. Ez így nem jó nekem, akkor inkább ne legyen, ennek nem erről kellene szólnia. És ne írjátok, hogy kommunikáció, mert nem lehet mindenkit csak úgy megtanítani szopni, mert mondjuk egyszerűen nem olyan a személyisége, nem tudja olyan mélyen csinálni (nem mélytorkozásról beszélek), stb, stb. Ha jól csinálják, akkor nagyon is szeretem.
2024. márc. 9. 11:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Alkohol miatt? (Csak kérdem.)

2024. márc. 9. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Én szeretem, de az eddigi partnereim közül kb. a 20 % szopott jól. A többinél annyit éreztem, hogy hideg/meleg, sötétben, hogy még a látvány se legyen izgató..
2024. márc. 9. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, volt bennem alkohol is.

2024. márc. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!