Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberek azok, akik undorodnak a szextől? Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Undorodom a szextől. Nem okoz élvezetet, csak viszolygást vált ki belőlem. Még sosem találkoztam személyesen senkivel, aki hasonlóan véledett volna. Jó lenne tudni, hogy nem én vagyok csak ilyen elcseszett. 😅2023. aug. 11. 22:35
2/28 anonim válasza:
Majdnem hasonló vagyok. Max. a lábfétis jön be e téren, más egyéb nem.
3/28 anonim válasza:
Aszexuális vagy, hiányoznak a hormonjaid.
Orvosi kivizsgálás (elsőnek vérvizsgálat) javasolt.
4/28 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az a baj, hogy olyannal szexelsz, akibe nem vagy szerelmes.
A szex undorító vonzalom nélkúl, az ember normális reakciója az, hogy nem enged be az intim zónájába idegent vagy olyat, akit nem szeret. A netes szexkapcsolatok idegenek és egymást nem szerető emberek közt létesülnek élő guminők meg élő dildók egymás számára, semmi több, aztán azt hiszik, hogy a szex ilyen sza.r. Aztán ha egyszer öszejön szerelemböl is a szex, akkor rájön, hogy mennyire élvezetes.
5/28 anonim válasza:
Akik állandóan lepontozzák a másikat...
6/28 anonim válasza:
Én is így vagyok, 22 évesen szűzlány. És nulla esélye van, hogy ez változzon.
7/28 anonim válasza:
A szex szép és élvezetes ha olyannal csinálod akit szeretsz. Az egyéjszakás kalandok, alkalmi szexek utálatosak, szánni való emberek élnek vele akik azt hiszik ez a jó.
8/28 anonim válasza:
Szerintem ez olyan embereknél alakul ki, akik elhagyták önmaguk, így testük és egzisztenciájuk is lerobbant.
9/28 A kérdező kommentje:
Az aszexualitás az nem az, amikor valaki teljesen semlegesen áll a szexhez? Vagyis nem vált ki belőle semmit. Belőlem kiváltanak az ilyen helyzetek valamit, még hozzá undort. Normál ember vagyok, nem lerobbant.
2023. aug. 12. 13:36
10/28 anonim válasza:
Vonzódtál azokhoz, akikkel szexeltél? Szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!