Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberek azok, akik undorodnak a szextől? Ismertek ilyet?
"Mesélj már, hogy nálad akkor hogyan van ez. Szerintem nem mindegy, hogy valaki semleges vagy viszolyog. Nálad melyik van?"
Nálam egyik sem. Nehéz leírni az érzéseket, de amikor példálózni kell, én a hegymászáshoz szoktam hasonlítani. Imádok sétálni és túrázni is, de hegyet mászni nem akarok. Nem undorodok vagy félek tőle, nem viszolygok, kisebb dombokra, várakhoz kifejezetten szeretek felmászni. De nincs az a pénz, amiért elmennék hegyet mászni, még ha lehetőségem is adódna rá. Egyszerűen nem akarom, de nem azért, mert taszítana, vagy mert félnék tőle, egyszerűen úgy érzem hogy nincs rá szükségem. Nem mondanám hogy semleges érzés, mert olyat is olvastam már, hogy valakit nem érdekel a szex, de azért szexel, csak "nem érez semmit" közben. Szerintem a semleges ezt jelenti, de ennél én jobban elutasítom.
Egyszerűen nem kívánom az aktus semelyik formáját, anélkül hogy bármilyen különösebb negatív érzelem társulna hozzá. Semmilyen más testi kontaktussal nincs bajom, fel tudok izgulni és szerelmes is voltam már. Nem tudom ez így mennyire érthető, de remélem sikerült valamennyire jobban látni :)
"ne regeljen fel"
De, nyugodtan.
Csak még az első beszélgetések alatt tisztázza ezeket.
De, társat keres.
Olyan társat, akivel nincs szex. Létezik ilyen, csak előre tisztázni kell.
Akkor írja oda. "Aszexuális vagyok, olyan embert keresek aki nem akar szexelni."
Isten lássa lelkem, nincs bajom ezzel a dologgal, de akkor se rabolja az időmet.
Igen, pontosan.
Főleg úgy, hogy sok helyen a szex. irányultságot is jelezni kell.
21-es! Nagyon köszönöm a részletes választ! Igen, értem mire gondolsz! A te esetedre én rámondanám, hogy semleges vagy, de mivel leírtad, hogy mi számodra a semleges (szexel, csak nem élvezi), ami nem illik rád, ezt is elfogadom.
22-es... A válaszod rengeteg magyarázatra szorulva. Kezdve azzal, hogy a szexpartner nem egyenlő egy társsal. Ezen gondolkozz el, minden jövendőbelid jobban jár majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!