Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok s nők , akik kifejezetten utálják , undorodnak attól ha egy férfi a puncijukat kinyalja ?
Figyelt kérdés
#Domborgó.
2023. máj. 29. 00:48
1/15 anonim válasza:
En utalni nem utalom, de nem szeretem, inkabb ugy fogalmaznek hogy semleges szamomra, ha a partnerem mindenaron kiakar nyelni szivessegbol megengedem de egyaltalan nem magam miatt, inkabb leszopom az sokkal izgibbnek tartom
2/15 anonim válasza:
Igen vannak, de a nők többsége viszont szereti (ha jól csinálják!). Szóval tessék szorgalmasan nyalakodni is :)
3/15 anonim válasza:
En nekem szoba se johet olyan no aki nem szereti. Kepes vagyok hosszu perceket eltolteni a nyalassal izlelem minden izet zamatat. Feneket is nyalom. Sot imadom azt is ha raulnek a szamra... Es a csajszi vonaglik. 31/F
5/15 anonim válasza:
4 es. Akkor hidd el nem csinaltak meg jol
6/15 anonim válasza:
Én régebben mindig viszkettem utána, most meg már nem is szeretem. De mindig is arra volt jo, hogyha nem nedvesedtem eléggé, akkor ez volt a síkositó, de különösebben sose izgatott, max jól esett.
7/15 anonim válasza:
01:10 hidd el, ha azt mondom nagyon utálom, akkor az nem a partnereim miatt van. Felnőtt nő vagyok, képes vagyok eldönteni, mi jó nekem, és mi nem
8/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ere nem mertem volna megesküdni , hogy vannak nők akik nem igazán szeretik ha jól kinyalják .
2023. máj. 29. 01:26
9/15 anonim válasza:
Ense ertem. De szopni szeretik a f...szt!!
10/15 anonim válasza:
Azok a lányok akik nem szeretik ha kinyalják őket az azért van mert nem volt még jó nyalásban részük és ez a szomorú igazság. Ha egy férfi aki ügyesen nyal és tudja ,hogy mit csinál akkor az a világ egyik legjobb érzése. Saját tapasztalat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!