Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok indul ma valaki úgy bulizni , hogy kifejezetten az a cél , hogy a pu.ciját megd.gják , vagy orálozzon ?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy ? Rendszeresen csinálsz ilyet vagy most ez egy ritka elhatározás ?2023. máj. 13. 21:11
1/12 anonim válasza:
Ahelyett, hogy mennél te is valahova, itt agyalsz baromságokon.
2/12 anonim válasza:
#1 vagy csak nem tudja, hova kéne menni és ötletet gyűjt.
4/12 anonim válasza:
Indultam igen. De olyan silány volt a felhozatal.m, hogy inkább elintéztem magam egyedül.
5/12 anonim válasza:
Tegnap voltam és ketten szopattak meg
6/12 anonim válasza:
Igen, többször is volt már, hogy vágytam arra, hogy valaki végre betegye a farkát a puncimba és alaposan megdugjon. Szopasson, érezzem, hogy a számba, puncimba élvez. Szingli létben azért kb hetente, kéthetente ezzel a céllal indulok bulizni. Max két pasival voltam egyszerre eddig egy egy este,ha vágytam arra, hogy punciba, popsiba egyszerre legyen farok és találtam is erre alkalmas normális pasikat. De többnyire 1L1F felállásban szoktam bulikbol szedett pasikkal dugni.
22L
7/12 anonim válasza:
Szingli énem most jelentkezik, hogy igen, én is voltam már így!
9/12 anonim válasza:
Nem ritkán ez volt a cél és szokott lenni
10/12 anonim válasza:
Aki átugraná a bulizós, rossz felhozatalos részt: szexkapcsolat egy 36 éves férfival? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!