Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire undorodnak a kövér férfiaktól?
Ismerek olyan pasit aki hasonló méretű és van nője. Igaz megfelelő személyisége is van hozzá...
Amúgy meg fogyj le haver, már csak az egészséged miatt is!!!
Próbàlkozni mindig lehet. Nekem speciell a sportos alkat tetszik mert én is sportolok.
Ahogy 1 írja, fogyj le, de magad miatt! Ez azért elég veszélyes, cukorbetegség stb. De ne a lányokért, magadért!
30/N
Kizárólag azért fogyókúrázok most is, hogy egyszer lehessen barátnőm. Magam miatt nem, magamat utálom.
Csak kiváncsi vagyok mikor kezdhetek el lányokhoz odamenni egyáltalán.
Engem mindig taszítottak a túlsúlyos férfiak, egyszerűen számomra vágyölő és lehet felszínes dolog, de valószínűleg nem is lenne partner több számomra fontos dologban (például a túrázás), illetve számomra fontos az egészség.
Amíg utálod magadat, addig nem állsz készen arra, hogy szeretni tudj mást és megélni, hogy téged szeressen valaki. Először ezt a problémát kéne megoldanod egy pszichológus segítségével.
A 172 cm magasságomhoz 90 kg voltam. Undorító.
Lefogytam 60 kg-ra, aztán szépen felhúztam magam 70 re izomtomeggel.
28 éves koromig 1 csajszim nem volt.
Most 32 vagyok, 3 alkalmi, 2 tartós kapcsolat van mögöttem, és a harmadikban vagyok.
Sokkal jobban erzem magam, csajok is erzik ezt :)
Erdemes lefogyni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!