Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér, nagyfenekű lányokkal/nőkkel nehezebb a szex kis farokkal?
Nekem mindig is az erősen túlsúlyos nők jöttek be jobban, ilyen 165 cm mellé 100 kiló körüliek…
Viszont még csak modell alkatú lányokkal voltam.
Velük nem volt nehéz a szex, a 12-13 cm közötti péniszemmel, de elgondolkodtam hogyha összejönne egyszer az ideálommal is a szex, akkor vajon nehezebb lenne betenni neki a farkam? 13 centiből mennyi megy be egy nagyon vastagcombú, nagyfenekű lány puncijába?
Én voltam jóval 100+-os csajokkal is.
Kutyapózban mind puncidba, mind popsiba jól mentek a dolgok.
Akár állva, akár 4kézláb volt. Misszionáriusban a vastagabb comb miatt kevésbé ment punciba. Inkább úgy, ha teljesen felnyomtam a partner lábát.
Nekem még sosem okozott gondot semmilyen alkatú nő, igaz ennél nagyobb a szerszám.
Szerintem meg lehet oldani, csak fantázia kérdése, az átlag testű csajoknak sem minden póz jön be/működik, a molettebb nők sem mások.
Az én párom is ilyen jó duci alkatú (175cm / 120kg).
(Igaz a pajzsmirigy betegsége miatt hízott meg, mikor megismerkedtünk 13éve akkor 75 volt...igaz én mindig is szerettem ha van mit fogni egy lányon).
Általában csak 3-4 pózt szoktunk csinálni, mert ezekre van igényünk, de mindegyik esetben gond nélkül hozzáférek a puncihoz, be tudok hatolni tövig.
A misszionárius pózban talán egy hangyányit akadályoz a combja, de azt úgy szoktuk hogy a nyakamba teszi a lábait, vagy pedig V-alakban feldobja a lábait az "égbe" én pedig tartom hogy ne legyen olyan megterhelő neki és úgy mögötte enyhén térdelve csinálom.
Én csak úgy tudok nyilatkozni, én nem vagyok ennyire "plus size alkat".
162 cm, 77-78 kg izommal együtt, pici husival. Nincs akadály és mivel jógáztam egy évet, bemelegítés után simán minden lehetséges.
Ha a lány hajlékony, nincsenek határok. :)
Privátot nem kérek, köszi. :)
8. Ez maximum akkor igaz, ha a lány semennyire sem hajlékony és nem tudnak összehangolódni.
Nem annyira súly függvénye ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!