Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányhoz lehet vonzódni?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 75 kg, tehát eléggé telt vagyok. Többször is sz3xeltem már, de sosem éreztem, hogy kifejezetten kívánnának engem. Sajnos az elmúlt 4 évben problémáim vannak a súlyommal, folyton sikerül lefogynom, aztán szépen visszahízom. Szerintetek van aki kívánatosnak tart egy hozzám hasonló nőt?szept. 9. 19:02
22/28 anonim válasza:
Ne aggódj, még sokkal teltebbhez is lehet vonzódni.
23/28 anonim válasza:
Hát én 156-hoz vagyok 72, de a párom szexinek tart így is. Mikor eléggé le voltam fogyva stressz miatt, akkor nem győztem hallgatni, hogy túl sovány vagyok. Mikor megismerkedtünk kb átlagos, enyhén telt voltam.
24/28 anonim válasza:
Arc nélkül, ha látnánk egy test fotót, könnyebben mondanánk véleményt.
25/28 Laylah válasza:
Ugyanekkora magassághoz 100 kg körül vagyok, mindig is túlsúlyos voltam kora tinikoromtól kezdve, mégis volt partnerem szinte mindig, alkalmiak is. Volt egy pasim, meg a mostani párom is, aki kifejezetten az én alkatomat tartja kívánatosnak. Tehát igen, lehet vonzódni a nagyobb darab csajokhoz, de el kell fogadni, hogy a többség nem fog.
26/28 anonim válasza:
Az én véleményem hogy igen. Ne parázz ezért. Én is a telt lányokat szeretem. Már lassan 10 éve olyannal élek.
27/28 anonim válasza:
Lehet vonzódni. Nekem is volt telt lány már az életemben
28/28 anonim válasza:
Én mindig is imádtam a telt lányokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!