Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok vonzódni egy 172/94 lányhoz?
Figyelt kérdés
172 cm magas és 94 kg súlyú2020. febr. 24. 15:36
1/18 anonim válasza:
Szerintem a vonzalom az nem csak ettől a két adattol függ. Egy alacsony duci lány is lehet vonzó külsőre. Ami még mindig semmi, ha belső értékek olyanok mellette. Szóval ez összetett dolog, nem csak a súlyodon múlik.
2/18 anonim válasza:
A szimpátiát,szeretetet,vonzalmat,s még sorolhatnám.
Nem cm ben és kg ban mérik!
Legyél vidám,ápolt,jókedvü. S hidd el megnyílik a világ előtted!:)
3/18 anonim válasza:
Szexuálisan biztosan nem. Ez nem bántásból mondom, "sajnos" én csak akkor működöm ha vizuálisan minden stimmel.
41F
4/18 A kérdező kommentje:
Nem bántotok meg, őszinte válaszokat kérek még ha negatív is
2020. febr. 24. 15:55
6/18 anonim válasza:
Ha ez a vérnyomásod, akkor nem :)
9/18 anonim válasza:
Én vonzódom is hozzájuk, nagyon is, imádom a duci, kövér csajokat
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!