Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Telt lányhoz lehet vonzódni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telt lányhoz lehet vonzódni?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 75 kg, tehát eléggé telt vagyok. Többször is sz3xeltem már, de sosem éreztem, hogy kifejezetten kívánnának engem. Sajnos az elmúlt 4 évben problémáim vannak a súlyommal, folyton sikerül lefogynom, aztán szépen visszahízom. Szerintetek van aki kívánatosnak tart egy hozzám hasonló nőt?

szept. 9. 19:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
31%
Hogy fogysz le és hogy sikerül 4x is visszahízni?
szept. 9. 19:03
 2/28 A kérdező kommentje:
#1 Nem azt mondtam, hogy 4szer híztam vissza, hanem, hogy az elmúlt 4 évben vannak problémák a súlyommal, 2szer sikerült visszafogynom, de sajnos most vagyok a legsúlyosabb egész életemben
szept. 9. 19:05
 3/28 anonim ***** válasza:
72%

Igen lehet, nekem volt olyan partnerem aki már túl telt volt ahhoz, hogy testileg ideálisnak nevezzem, de a személyisége miatt vonzó volt.

Viszont volt olyan 80-90kg körüli partnerem akinek nagyon imádtam a testét, jól volt elosztva rajta és feszes bőre is volt.

szept. 9. 19:06
 4/28 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ezzel a testi paraméterekkel a legtöbb férfi könnyen tudna hozzád vonzódni. De látatlanban nyilván nehéz mit mondani, de ez semmiképpen sem a dagadt kategória. Mint amit megadtál a kulcsszavak között.
szept. 9. 19:07
 5/28 A kérdező kommentje:

#3 Az a 80-90kgos partnered hány cm volt?

Meg hát sajnos nekem a gyors és folytonos súlyváltozásoktól striáim lettek, van egy kis narancsbőröm is, ezt is szégyellem

szept. 9. 19:08
 6/28 anonim ***** válasza:
0%
De a kérdés az, hogy hormonális szélmalomharc az oka vagy sokat elmond rólad emberileg, hogy nincs önkontroll és kitartás benned, inkább egyszerűbb az áldozatot játszani, hogy így nem nagyon vonzódik hozzád senki?
szept. 9. 19:08
 7/28 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem lehetsz nagyon is vonzó.

Nincs arc nélküli kép az alakodról, (akár privátban is)?

szept. 9. 19:12
 8/28 A kérdező kommentje:

#6 Nem játszok semmiféle áldozatot, tisztában vagyok vele, hogy a testem nem ideális, és hogy én vagyok felelős ezért. Egyszerűen azért tettem fel a kérdést, mivel kíváncsi vagyok, hogy férfi szemmel lehet e kívánatos a testem.

Ha ennyire érdekel mentális gondjaim vannak, könnyen függővé válok és ahogy igyekszem elhagyni a szenvedélyeimet egyre előtör az evés iránti függőségem

szept. 9. 19:16
 9/28 anonim ***** válasza:
45%
Persze.
szept. 9. 19:19
 10/28 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a telt lányok bejönnek, van bennük (nagy részükben) sok kedvesség, és érzékinek is találom őket.
szept. 9. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!