Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányhoz lehet vonzódni?
Igen lehet, nekem volt olyan partnerem aki már túl telt volt ahhoz, hogy testileg ideálisnak nevezzem, de a személyisége miatt vonzó volt.
Viszont volt olyan 80-90kg körüli partnerem akinek nagyon imádtam a testét, jól volt elosztva rajta és feszes bőre is volt.
#3 Az a 80-90kgos partnered hány cm volt?
Meg hát sajnos nekem a gyors és folytonos súlyváltozásoktól striáim lettek, van egy kis narancsbőröm is, ezt is szégyellem
Szerintem lehetsz nagyon is vonzó.
Nincs arc nélküli kép az alakodról, (akár privátban is)?
#6 Nem játszok semmiféle áldozatot, tisztában vagyok vele, hogy a testem nem ideális, és hogy én vagyok felelős ezért. Egyszerűen azért tettem fel a kérdést, mivel kíváncsi vagyok, hogy férfi szemmel lehet e kívánatos a testem.
Ha ennyire érdekel mentális gondjaim vannak, könnyen függővé válok és ahogy igyekszem elhagyni a szenvedélyeimet egyre előtör az evés iránti függőségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!