Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányhoz lehet vonzódni?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 75 kg, tehát eléggé telt vagyok. Többször is sz3xeltem már, de sosem éreztem, hogy kifejezetten kívánnának engem. Sajnos az elmúlt 4 évben problémáim vannak a súlyommal, folyton sikerül lefogynom, aztán szépen visszahízom. Szerintetek van aki kívánatosnak tart egy hozzám hasonló nőt?szept. 9. 19:02
11/28 anonim válasza:
Az "Ismerkedés" csoportban, pont ilyen lányt keres a kérdező 😊
12/28 anonim válasza:
Persze, nekem az ilyen alkatú nők az ideáljaim.
13/28 anonim válasza:
nálad teltebb vagyok és imádnak a pasik:P
14/28 anonim válasza:
Nincs ezzel probléma, csak azt a liftezést elkellene hagynod.
Meg az hogy tetszel e valakinek azt valóban csak képről vagy élőben lehet megmondani.
Esetleg arc nélkül megmutathatod magad ha nagyon érdekel másnak a véleménye, mert így a számok semmik.
Nekem is tetszenek a teltebb csajok, de csak akkor ha valamennyire arányosak.
De amíg magaddal nem leszel kibékülve azt észre veszi sok ember és inkább az nem tetszik nekik.
15/28 anonim válasza:
Kb. hasonló alkatú volt egyszer az akkori barátnőm. Arányosan telt volt. Nagyon be tudott indítani már a látványa is, annak ellenére, hogy neki is volt narancsbőre, ami engem cseppet sem zavart.
16/28 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Kinek ez, kinek az jön be.
17/28 anonim válasza:
Igen lehet, én is vonzódtam már telt lányhoz, sőt még teltnél teltebb lányhoz is. 19f
18/28 anonim válasza:
Barátnőm 165 cm, de 110 kg. Minden este feláll rá :) A leglelombozóbb egy nőben az, ha nincs önbizalma, és félti a testét megmutatni.
19/28 anonim válasza:
Szeresd magad. Ha valaki odáig eljut veled, hogy lefeküdjetek, akkor te vagy neki a világ legcsinosabb nője. Egy férfinak nagyon bejön, ha egy nő magabiztos és nem takargatja magát.
20/28 anonim válasza:
olyan emberrel kell szexelni, akinél érzed, hogy hihetetlenül szexinek tart... nyilván akkor fogod annak érezni magad közben. nem mindenki van oda érte, szóval.. lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!