Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen dolog áll fen a házasságomban akkor vége a házasságnak?
Én biztos mondanám neki menjél nyugodtan drágám.
Csak többet ne gyere vissza!!
Nekem egész biztosan nem férne bele egy ilyen szituáció!
Velem szinte pont ugyanez történt. Azzal a különbséggel, hogy mi már előtte is beszélgettünk a nyitott házasságról, mint egy elméleti lehetőségről. Aztán egy nap a feleségem megkérdezte, hogy mit szólnék ahhoz, ha az egyik apukával a gyermekünk iskolájából találkozna. Én teljesen felkészületlenül megengedtem neki, ami hiba volt. Amikor először találkoztak, olyan ideges voltam, hogy nem ettem egy teljes napig. Le is kellett állítani a dolgot nagyon gyorsan. Elkezdtünk utánaolvasni a témának, és nem sokra rá újra megpróbáltuk, ez alkalommal már jóval felkészültebben. Ez nyolc éve volt. Azóta is nyitott a házasságunk, én is találkoztam hölgyekkel. A tanácsaim neked a következők:
Gondold nagyon alaposan végig, és kizárólag akkor engedd meg, ha nem ítéled el a dolgot. Azaz semmi esetre se egyezz bele szívességből! Annak nem lenne jó vége, és a házasságod is rámehet.
Rendkívül fontos, hogy bízzatok egymásban! Ha el tudod képzelni, hogy a feleséged esetleg majd nem mond igazat, akkor nem fog működni a dolog hosszú távon.
Legyenek szabályaitok, amit mindenáron be kell tartani. A mi egyik szabályunk az volt, hogy bármelyikünk bármikor leállíthatja az egészet, akár az utolsó pillanatban is.
Beszéljetek át mindent. Ha tudni akarod, hogy pontosan mi történt a kettőjük között, akkor a feleségednek ne okozzon problémát elmondani. Én sohasem kérdeztem a feleségemet, hogy pontosan mit is történt, de a tudat, hogy megkérdezhettem volna, sokat segített.
Az egyik legjobb döntésünk volt, hogy megnyitottuk a házasságunkat. De teljesen megértem, hogy ez az életforma nem mindenkinek elfogadható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!