Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mellkastól vagy deréktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellkastól vagy deréktól bénult teljes harántléziós nők,ti kívánjátok a szexuális együttlétet?

Figyelt kérdés

ma 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem Csórik az életnek sem örülnek nem h szexet kívánjanak inkább jobban várják ők a halált mert ilyen állapotban élni az nem élet
ma 09:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ugyan olyan emberek mint bárki más célokkal, vágyakkal!
ma 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném, mivel semmit sem éreznének belőle.

Nekem van egy ilyen rokonom, 30 elmúlt, sosem volt még párkapcsolata. Nem is lenne könnyű vele, mert a fizikai problémákon túl a hangulata is rendkívül ingadozó, sokszor másra vetíti ki a szerencsétlen sorsát és olyankor úgy áll hozzá, hogy ha neki szar, legyen másnak is.

ma 09:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő milyen magasan bénult és hány évesen?
ma 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Attol hogy valaki lebenul vagy elveszti az egyik vegtaagjät, nem jelenti azt hogy ne elvezhetne a szexet. Persze, nem ugy fogja mint az ätlag ember, de neki is lesznek/vannak olyan erogen zonäi amit izgatva kepes lehet elmenni...

Csak a magyar az prüd es nem beszel az ilyenekröl...

ma 10:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is teljesen normális alpvető vágy! Ráadásul a nőknek nem kell fenntartani az erekciót sem!
ma 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:

5. " Attol hogy valaki lebenul vagy elveszti az egyik vegtaagjät. "

Te tudod egyáltalán mit írtál és mit jelent ez?

Elveszti a végtagját vagy lebénul!!!

ma 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!