Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti milyen erotikával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen erotikával kapcsolatos meglepetésnek örülnétek valentin napra?

Figyelt kérdés
Új helyszín? Fehérnemű? Kiegészítő meglepetés (távirányítós vibrátor, bilincs, stb)? Esetleg titkos vágy/fétis megélése? (plusz pasi/csaj, stb)
ma 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Csak elméleti szinten ! Ha azt mondaná a párom hogy itt van egy lyuk a falon mindjárt át fogja valaki dugni a farkát , 15 perc alatt azt csinálsz vele amit akarsz . Nem kellene személyt kapcsolni hozza csak egy szép farok , egy egyszeri játék … ez így tetszene nagyon de nyilván csak fantázia
ma 08:21
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Csak ha megetted az ebédet és megírtad a leckét
ma 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
fehérnemű
ma 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát karácsonyra egy g-pontos vibrátor kaptam

Most én szerzek be neki egy elektrós és vibris here gyűrűt vagy erényövet távirányítós.

De mondjuk egy léghullámos csikló izgatónak vagy egy rezgés punci pumpának állíthatós rezgő funkcióval lehet örülnék.

N31

ma 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én két nagyfarkú pasinak örülnék pluszban!
ma 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha végre megdugna a párom.
ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!