Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a méret milyen pózokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a méret milyen pózokhoz elég, és mennyire kiábrándító?

Figyelt kérdés

Mereven nagyjából 12,8 cm teljesen lankadtan kb 3,5 cm. Az átmérője 3 cm.

Ezzel mit lehet kezdeni? Mennyire kiábrándító, mikor először látja meg egy lány egy kapcsolatban? A szőrt rövidre nyírom rajta, a zacskóm elég lógós.

ma 08:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb csaj olyan mégha kevés is lassan lekoptat valami kamu indokkal, nem fog megbàntani.
ma 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is ekkora méretem van, kb 20 nővel voltam életem során. Volt aki sikítva élvezett tőlem, és volt olyan aki őszintén megmondta kulturáltan, hogy neki ez kevéske. Jól meg kell alapozni a szexnek nyalással, ujjazással, akár popólyuk nyalással.

Hozzáteszem, hogy szerencsére legalább az alkatom, magasságom illetve arcom rendben van, így ismerkedéssel nem volt sosem gondom, illetve olyan nőkkel álltam le, akik értelmesek voltak.

ma 08:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát én még magas sem vagyok, és az arcom is átlagos csak.
ma 08:28
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem muszáj a legdögösebb csajokra lőni. Én sem tettem a méretem miatt... Az átlagos vagy alatti nők is vannak ám a "piacon" szép számmal, akik tele vannak gátlással de nyitottak a szexre! Hajrá! Jön a tavasz, lehet ismerkedni! Egy átlagos vagy alatti, visszafogottabb nő is tud olyan lenni az ágyban, hogy az első pár percben spriccelsz rá vagy belé!
ma 08:31
 5/12 A kérdező kommentje:

És voltam is már nővel egyébként, és akkor nem is volt gondom vele, mert keménynek nagyon kemény tud lenni.

Csak van aki ránézésre kicsinek fogja tartani szerintem, főleg az itt olvasottak alapján. :⁠'⁠(

ma 08:34
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Ne ezzel foglalkozz. Voltam már magas, nagydarab nővel és élvezte a szexet velem és voltam alacsony, vékony, törékeny csajjal is, aki viszont meg sem érezte a farkam. Ez van.
ma 08:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Én abban reménykedek, ha valaki megkedvel egyszer, akkor talán elfogadja, hogy ekkora csak.
ma 08:41
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha megkedvel egy nő, akkor le fogja sz*rni, hogy mekkorád van! ;-)
ma 08:43
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Misszionárius

Kutya

Exemnek is ekkora volt

Lovaglóban kicsúszik de azt a pózt amúgy se szerettem

ma 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

"Csak van aki ránézésre kicsinek fogja tartani szerintem, főleg az itt olvasottak alapján."

Ezért nem kell itt olvasni és főleg meg komolyan nem szabad venni amit itt írnak.

ma 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!