Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vastag pénisszel milyen a szex?
Nekem 5,5cm vastag, 17cm a kerülete.
Amikor még tapasztalatlan voltam tizenévesen volt belőle problémám, hogy nem fért be emiatt pár lánynak. Később viszont 2 szűz lánnyal is együtt voltam és sok kifejezetten szűk lánnyal is, szóval csak hozzáértés és türelem kérdése.
A trükk az, hogy sokat kell nyalni, aztán ujjazni, végül sok sikosító és finoman, lassan kell mozogni, figyelni a lányra.
Én egyébként szeretem hogy ekkora. Szeretem látni ahogy meglepődnek, amikor először látják mereven és szeretem hogy a legtöbb lány megdícséri a méretét. Volt olyan barátnőm, aki teljesen odavolt érte és minden aktusnál tízszer elmondta milyen nagy, kemény és vastag és valahogy sose untam meg hallani. Ad egy magabiztosságot, hogy az összes lánynál én voltam a legvastagabb, akivel együtt volt és kb a 80%-nál a leghosszabb is.
Könnyebb vele fájdalmat okozni, de könnyebb vele orgazmust is okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!