Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14,5-15 cm-es pénisszel ami nem olyan vastag ha azt behelyezik a nőnek szinte nem ér semmit? Mintha csak megvakarná magának?
Igazából az az izgató ami húsos vastag mint egy dezodorosflakon, nagy makkal meglehet markolni és úgy kell begyömiszkélni feszít, alig megy be?
Ami ilyen öngyújtó méret az milyen érzés a hüvelybe?
És fogásra?
Lekicsinylik mint egy kis játékot? Miez te?
Az a jó ha minnél nagyobb még ha be se megy mind, de vizuálisan is izgató?
Bizony, nem ér semmit. És hidd el, bemegy oda jó nagy is, csak itt a gyk-n kamuzzák a trollok, hogy a nagy farok nem jó....
24L
Még csak 5 éve szexelek aktívan, de még nem találkoztam "Túl nagy" farokkal. Minél nagyobb, annál jobb. Csak a gyakorin furcsa ez, de itt is csak azért mert kisfarkú incelek trollkodják szét az egészet.
21L
5 éve aktívan
és előtte? Mikor kezdted?
7
Hehe. A 21 éves 5 éve aktív. Vajon hogyan lehetne kiszámolni mikor kezdte... Hmmm. Ha elkezdődik végre a suli, beülhetnél majd matek órára is az egyik másodikos osztályba. Bár egy értelmesebb gyerek ezt már oviban is ki tudja számolni... 😂😂
de az aktív jelző az egy folyamat felgyorsulását is jelentheti
pl előtte hébe-hóba és utána aktívan
attól hogy én pl 22 évesen aktívan elkezdtem szexuális életet élni előtte még lehetett alkalmi kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!