Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vastag pénisszel milyen a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vastag pénisszel milyen a szex?

Figyelt kérdés
aug. 23. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Olyan mint vékonnyal, csak vastag.
aug. 23. 09:19
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Én férfi vagyok és állítólag nagyon vastag az enyém. Kamasz koromban amikor még szűz lánnyal voltam akadtak problámáim. Nagyon nehezen tudtam behatolni. De így hogy idősebb vagyok már nicsen ilyen gondom.
aug. 23. 09:23
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Hát volt hogy elsőre nem ment be régi barátnőnek.
aug. 23. 09:23
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem 4,8 az elején kell tágítsni a párom meg jól be kell nedvesíteni de aztán bírja
aug. 23. 09:25
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Páromé nem hosszú (15cm), viszont jó vastag! Nagyon jó vele! Kitölti a puncimat rendesen! Nagyobbnak érződik, mikor tövig belém tolja.

26N

aug. 23. 09:33
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Nekem jó.
aug. 23. 09:53
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
A nők azt szeretik, mert az kitölti őket.
aug. 23. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Kinek az oldaláról nézve!
aug. 23. 10:36
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Én egy vastag pénisz vagyok. Nekem eddig minden vagina azt mondta, hogy jó velem. Pedig volt köztük is mindenféle, gondolhatod.
aug. 23. 10:56
 10/13 NemFogodKitalálni ***** válasza:
79%
Férjemé elég vastag. Szeretem, jól kitölt, viszont sok pózban érzem, hogy feszít.
aug. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!