Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyors szex vastag pénisszel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyors szex vastag pénisszel?

Figyelt kérdés
Barátom elég vastag mérettel rendelkezik, a kellő előjátékkal és síkosítóval jól szoktak működni a dolgok, de ha csak éppen megkívánjuk egymást és lenne egy “gyors menet”, alig megy be. Jó lenne, ha nem csak hosszú előjáték után tudnánk mindig szerelni, mit ajánlanátok?
jan. 2. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Próbáljatok uj pózt
jan. 2. 10:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ujjazd magad egy kicsit vagy a pasid ujjazon elotte aztan biztos jobban be fog csuszni
jan. 2. 10:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Síkosítóval bemegy az úgy is, tapasztalat. Eleinte nagyon feszít, de az meg külön izgató!!

26L

jan. 2. 10:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Erre sajnos nincs nagyon jobb megoldás, nekem is vastag van, és hiába akarok betolni a barátnőmnek, ha nem megy vagy fáj neki
jan. 2. 10:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vastagabb jóval a farkam az átlagnál, de csak análhoz kell a síkosító.

Pedig szoktunk spontán, gyors meneteket is levágni az asszonnyal, akinek egyébként átlagos a hüvelye (nem szűk, de nem is tág). De hamar benedvesedik, ha már megcsókolom hevesebben, izgalomba jön annyira, hogy gond nélkül be tud fogadni. A hálószobában természetesen hosszú előjáték van, de pl. tegnap este a konyhában, mosogatás közben kaptam el hátulról. Kicsit megsimogattam, megcsókoltam a nyakát, fülét, kicsit megmarkoltam a cicijét és már húztam is félre a bugyiját. Gyors kefélés volt, mert a gyerekek a szobában tévéztek.

Nem tudom hány éves lehetsz kérdező, de szerintem túl szűk lehet még a puncid vagy kicsit nehezebben izgulsz fel, nem elég nedves és azért fájhat olyankor. A síkosító csak a fiú dolgát könnyíti meg, téged attól még feszíteni fog a farka, ha nem termeled a nedvet és nem tágulsz ki eléggé mikor beléd tolja.

Inkább hanyagoljátok a quicky-t ha nem izgulsz be rá rendesen!

jan. 2. 11:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm alapvetően szűk. De ha missziben felemeli teljesen a lábát, és előtte tocsogósra felizgatom, akkor nagyon kitágul, és kb bármi bemenne neki (nekem nem túl vastag a farkam). Ha nem emeli fel a lábát, nagyon szűk.
jan. 2. 11:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) ez alapján lehet akkor inkább hanyagoljuk a gyors meneteket.
jan. 2. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Még mindig sokkal jobb mint ha vékony lenne.
jan. 2. 11:56
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
#6 Mondjuk ez furcsa. Pont a kis méretnél szokták javasolni, hogy a nő emelje fel a lábát, mert mélyebbre lehet hatolni úgy.
jan. 2. 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:

9es

Lehet nem jól fejeztem ki magam. Az én farkam nem túl nagy, és nem is túl vastag, de ebben a pózban érzem, hogy nagyon kitágul. A kérdező sem azt írta, hogy hosszú a párjának, hanem hogy nagyon vastag neki. Ezért írtam, amit tapasztaltam én.

jan. 2. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!