Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors szex vastag pénisszel?
Síkosítóval bemegy az úgy is, tapasztalat. Eleinte nagyon feszít, de az meg külön izgató!!
26L
Nekem is vastagabb jóval a farkam az átlagnál, de csak análhoz kell a síkosító.
Pedig szoktunk spontán, gyors meneteket is levágni az asszonnyal, akinek egyébként átlagos a hüvelye (nem szűk, de nem is tág). De hamar benedvesedik, ha már megcsókolom hevesebben, izgalomba jön annyira, hogy gond nélkül be tud fogadni. A hálószobában természetesen hosszú előjáték van, de pl. tegnap este a konyhában, mosogatás közben kaptam el hátulról. Kicsit megsimogattam, megcsókoltam a nyakát, fülét, kicsit megmarkoltam a cicijét és már húztam is félre a bugyiját. Gyors kefélés volt, mert a gyerekek a szobában tévéztek.
Nem tudom hány éves lehetsz kérdező, de szerintem túl szűk lehet még a puncid vagy kicsit nehezebben izgulsz fel, nem elég nedves és azért fájhat olyankor. A síkosító csak a fiú dolgát könnyíti meg, téged attól még feszíteni fog a farka, ha nem termeled a nedvet és nem tágulsz ki eléggé mikor beléd tolja.
Inkább hanyagoljátok a quicky-t ha nem izgulsz be rá rendesen!
9es
Lehet nem jól fejeztem ki magam. Az én farkam nem túl nagy, és nem is túl vastag, de ebben a pózban érzem, hogy nagyon kitágul. A kérdező sem azt írta, hogy hosszú a párjának, hanem hogy nagyon vastag neki. Ezért írtam, amit tapasztaltam én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!