Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? A fiataloknál ez így megy??
Figyelt kérdés
Lakóparkban lakom a legfelső szinten. A szomszed ház felső szintje is tetőteraszos kialakítású, az egyik lakásban egy huszas csaj lakik egyedül. Rendszeresen napozik a tetőteraszon pucéran, igazából nagyon szép, csak páran látjuk akik szintén a legfelső szinteken lakunk. Ma reggel ugyanúgy kifeküdt a napozóágyra ahogy szokott és olvasott, mellette napernyő. Teljesen belefeledkeztem a látványba amikor kijött egy pasi is a teraszra, odament hozzá, szemből a nyakába vette a csaj lábait és dugni kezdte ott a napozóágyon! Kb öt percig döngette, aztán bement, a csaj feküdt tovább és olvasott. Teljesen lesokkolt a látvany. A pasi pedig nem a párja, mert nincs neki, amikor barátokkal buliznak a teraszon ez a fiú nincs is ott! Szóval ez így hogy? Szürreális álomnak tűnik az egész...aug. 21. 09:19
11/34 A kérdező kommentje:
Ő nem prosti. A szitu se olyan volt!
aug. 21. 09:35
12/34 anonim válasza:
Egyrészt nem tudom mi közöd van hozzá, ki kivel kefél. Masrészt semmit nem tudsz róluk csak a saját kis elképzeléseidet vetíteted ki.
14/34 A kérdező kommentje:
12
Nem egészen. Itt lakom évek óta, ahogy ő is. És beszéltem is vele többször, igaz hogy csak a parkolóban, neki is Renaultja van és kérdezett róla mert nekem is. A lényeg, hogy sokat van kint a tetőteraszon, látom a haverjait akik járnak hozzá és kint buliznak, grilleznek, piálnak. Dugni is láttam már ezekkel a haverokkal, no problem, én is voltam fiatal, sokat dugtam bulikban. De ez valami tök új, teljesen szokatlan. A fiú nem volt soha a haverjai közt. Nem is láttam még nála.
Persze semmi közöm az egészhez, az volt csak sokkoló, hogy ilyet még nem láttam tőle...
aug. 21. 09:44
15/34 anonim válasza:
Én mondjuk lazán megkérdezném tőle, nem vallatva, hanem olyan haverkodós hangsúllyal.. :) Remélve hogy én is mehetek üríteni. :D :D
16/34 anonim válasza:
Nem misztifikálod picit túl a dolgot? Szerintem annyi történhetett, hogy volt valami kalandja éjszaka, ami te láttál az meg az extra kör volt.
17/34 A kérdező kommentje:
16
Senki nem mondta, hogy ő nem ismeri. Itt csak egy hülye van, te...
aug. 21. 10:13
18/34 A kérdező kommentje:
15
Lehet, hogy majd megemlítem neki... 😁
aug. 21. 10:14
19/34 anonim válasza:
Undorító ez a szabados világ. A halál deszakrális civilizációja. Bár az ilyen szutyoknál előfordulhat, hogy nincs külön szükség semmiféle fogamzásgátló vacakra. Már tízéves kis ribik is köldökpólóba tvisztelnek 10 celziusz fokokba
20/34 anonim válasza:
#18 pár képet tolhatnál róla azért. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!