Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Multinál, irodában dolgozó nők: milyen érzés testhez simuló ruhákban bejárni dolgozni?
Figyelt kérdés
Mire gondoltok, amikor szorosan a testetekhez simuló pólóban mentek be az irodába, és TUDJÁTOK, hogy az összes pasi a melleteket legeli amikor elmentek mellettük, de úgy kell tenniük, mintha nem néznék, és semmilyen megjegyzést nem tehetnek, mert egyből lenne egy ugrásuk a HR-re? Milyen érzés egész nap izgatni a férfiakat úgy, hogy nem közeledhetnek / viselkedniük kell?
Nem igaz, hogy ti nem tudjátok, mit csináltok…
aug. 13. 17:59
2/10 A kérdező kommentje:
Hja…. Élvezitek ezt csinálni velünk?
aug. 13. 18:08
3/10 anonim válasza:
Én nem azért öltözök így, hogy kicsesszek veletek. Hanem szimplán így érzem magam jól. Bár én a férfi munkatársaimmal vagyok olyan viszonyban hogyha benyögnek egy illetlenebb megjegyzést akkor én is visszaszólok nekik és jót nevetünk. Mindegyik nős, nálam jóval idősebb férfi, és volt akinek lett volna esélye ténylegesen bepróbálkoznia, mégsem tette. Évek óta együtt dolgozunk, és nem tudnak zavarba hozni.
4/10 anonim válasza:
Képzeld' el haver NEM azért öltözik a nők többsége csinosan, hogy a kollégák csorgassák a nyálukat rá, hanem mert szeretnek tetszetősek lenni. Ha a kolléga szóba is kerül, akkor sem mind, csak a kiszemeltjük.
5/10 anonim válasza:
Nagy különbség van a “ csinosan öltözködünk” , meg “tetszetősek szeretünk lenni” között, meg aközött, hogy a mellbimbónktól kezdve a seggünkig, minden tökéletesen kivehető. Ezt úgy hívják, hogy kihívó öltözködés, ami szexre hív ki. Csinosan öltözködni blúzocskában, hosszú szoknyácskában lehet pl. :) De mi nők mindig azzal védekezünk, hogy fújj a férfiak megjegyzéseket tesznek, pedig csak magunknak csinosan öltözködünk. :) A fenét. A szexualitás fontos, a pasik szexuális hergelése pedig plusz energiát ad. Esetenként mást is. 😉
6/10 anonim válasza:
Mit ficsúrkodsz te irodában, menj el dolgozni ne ott bájgúnárkodjál!
7/10 anonim válasza:
Mellesleg 100 miniszoknyás nő közül 80-nak olyan galymó lába van, hogy nem igaz, hogy valaki nincs a közelében, akibe szorult 1 kis kritikai érzék...
8/10 anonim válasza:
Munkába menni pont olyan szar testhez álló, szexi ruhákban mint slamposakban. Hidd el mindent kipróbáltam.
9/10 anonim válasza:
A nők munkába nem azért vesznek fel dögös cuccokat, mert a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem mert a többi kolleginát akarják ledominálni:) Ne is törődj velük kérdező, hadd szórakozzanak el maguk között.
10/10 A kérdező kommentje:
Mindig ezt mondják, hogy a nők egymásnak öltözködnek. De ne mondjátok, hogy nem tudjátok/élvezitek, hogy a pasik tesztoszteron szintje felrobban, ha átvonultok a folyosón feszülős pólóban, nem sokat hagyva a képzeletnek…
aug. 17. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!