Csak én érzem azt, hogy nem jól választottam munkahelyet, amikor minden multinál dolgozó munaktársam gyakorlatilag azzal henceg, hogy 8-ból kb 4 órát dolgozik?
Figyelt kérdés
Én is otthonról dolgozom egy szintén nagy amerikai multinál business analyst pozícióban, de nekem feladatok, meetingek, workshopok vannak és a munkamennyiség jóval több, mint az ugyanilyen beosztásban dolgozó ismerőseim jelentős része.2023. ápr. 12. 16:12
2/8 anonim válasza:
Vagy hazudjad te is azt, hogy csak 4 órát dolgozol.
3/8 anonim válasza:
Mondjad te is. A legtöbb ember azért henceg, hogy bosszantsa a másikat.
4/8 anonim válasza:
Rabszolgamunka, hülye "folyamataikkal", menj és csinálj valami ertelmeset! Elrobog melletted az élet.
5/8 Metionin válasza:
Valszeg hazudnak. Multinál vagyok home officeban de ha 8 nem is, 6,5 óra tuti megvan minden nap. De sokszor a 8 is simán és még akkor sem vagyok kész mindennel, pl. a húsvét előtti 2 hetem olyan volt.
6/8 Szolovjov válasza:
Az irodista, semmirekellő naplopók minden multinál csak kummantanak. Bezzeg a fizikai melós az megszakad hogy kitermelhe a salak TV nézők (irodisták) bérét.
7/8 anonim válasza:
Csak hencegnek szerintem. Mondd te is azt.
8/8 gungasam válasza:
Mindenki olyan rózsát szagolgathat amilyet szakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!