Multinál dolgozó férfiak, titeket nem zavar hogy 40 fokban hosszú nadrágban, ingben kell járni? A nők meg miniszoknya, szandál? Nincsenek nézeteltérések a nagy cégeknél emiatt?
Normális helyen vagy van dress code, vagy nincs.
Ahol van, ott a nők se járhatnak úgy mintha strandra készülnének. Ahol nincs, ott meg a férfiak is vehetnek rövidnadrágot, pólót.
Én mondjuk nőként irigyeltem a férfi kollégákat egy hasonló helyen, nekem kötelező volt a nylonharisnya, a pasik meg járhattak természetes anyagú nadrágokban. De annyira azért nem húzott fel, túl lehetett élni.
Vegyünk pl. egy átlag Big4 céget. Férfiaknak kötelező a hosszúnadrág, ing. Ehhez nyilván bőrcipő.
Nőknek a leírás alapján kéne harisnya meg zárt cipő, meg persze vállakat fedő blúz begombolva nyakig.
Ehhez képest a nők viszonylag lenge blúzban, miniszoknyában vannak, harisnya nincs, az úgyse tűnik fel, és szandálban vannak (max átvesznek bent egy magassarkút)
Senki nem teszi szóvá, persze mindenki örül, hogy bámulhatja őket
Persze ha egy férfi bemegy rövidgatyában, rögtön szóvá teszik - még akkoris ha izmos a lába és nem kövér.
Mi az oka ennek?
A leírt jelenségnek az az oka, hogy trógerek a vezetők.
Multinál dolgozom, nincsenek ilyen idióta szabályok, minket nem díszfasznak tartanak, hanem hogy valaki normális munkát végezzen. Farmer-póló, sokan zokniban mászkálnak. Csak akkor kell kiöltözni, ha az ügyféllel meetingelünk, de az ritka.
Dolgoztam ilyen helyen, minden szar volt, összecsapott és kispórolt, de még szerencse, hogy a nők vállát takarta a ruha és nem látszódott ki a körmük a cipőből. Meg is lettünk vele mentve!
Általában abban vagyunk amiben szeretnénk.
Amikor fontos ember jön és munka helyett díszelegni kell szólnak előre, hogy vagy abban jöjjünk vagy hozzunk váltás ruhát.
Átölzök.
A föni jól leb_szott én meg vissza ugattam.
Erre a ugrálni kezdett és a szuper fönihez kellet menni megbeszélni a dolgot...aki nem értette mi van,aztán rájött a kisföni irigy a puccomra.
Mondta,hogy mindig egy ilyen irigy kis ge-ci,és amit lehet kivágja mint a macskát xarni.
Amugy légkondi van,így elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!