Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
61/69 anonim válasza:
57# Lehet figymaszűkületed van, vagy valami fertőzés. Fájni nem normális.
62/69 anonim válasza:
#61 Fitymaszűkület de az urológus azt mondta nem hajlandó kezelni, ezért gyógyíthatatlan. Legalább nem tudok véletlenül megterhíteni egy lányt se és ki tudom őket elégíteni.
63/69 anonim válasza:
Na, ilyet se hallottam még. Minden faszt körül lehet metélni tudtommal.
64/69 anonim válasza:
62-es
Akkor keress másik orvost, mindenkit lehet műteni.
66/69 anonim válasza:
Alighanem azért, mert jobb érzés. Ettől függetlenül persze inkább gumival, mint sehogy.
67/69 anonim válasza:
Hogy érezd a lényeget...(nem kefélek mindenkivel csak a párommal)
68/69 anonim válasza:
A hiedelmekkel ellentétben ovszerben más érzés a szex és az orgazmus. Nem kell messze menni aki nem hiszi próbálja ki, hogy gumiban szopják le vagy anélkül. Teljesen más érzés lesz a kettő. Ugyanez vonatkozik az aktusra is. Persze ettől függetlenül nyilvánvaló, hogy a nem kívánt terhesség és betegségek ellen ez a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás. Ezt senki sem vitatja.
69/69 anonim válasza:
Èn nagyon hamar leimádkozom a gumit, pedig nő vagyok. Volt egy hosszú kapcsolatom, amiben kitapasztaltam a megszakításos védekezést, sőt, még telibe élvezéssel is 1,5 évig nem sikerült teherbe esni. Azóta a házasság tönkrement, de van 6-7 év tapasztalatom a gumi nélküli szexben és annyira érzéki úgy egymásban lenni, hogy már nem tudom lejjebb adni. Majdnem pórul is jártam, mert másokkal nem sok tapasztalatom volt és amikor lefeküdtem egy fiatalabb sráccal, nem számítottam rá, hogy majdnem belémélvezett az első szenvedélyes mozdulatomra. Gyakorlatilag meg se mozdulhattam. Azt nem annyira élveztem. Utána volt tapasztaltabb idősebb partnerem, számára teljesen természetes volt, hogy nem kell gumi. Azt mondta, hogy visszafogott szexuális életet él. Aztán elkotyogta, hogy előttem is volt egy szeretője, akkor nagyon pipa voltam. Azóta nem tartom annyira jó ötletnek a gumi nélküli szexet, csak komoly kapcsolatban és összeszokott partnerrel. Én inkább a betegségektől tartok, de fiatalabb korban a teherbeesés is gyorsabban megy. Jelenleg ezért nem szexelek senkivel, mert tudom, hogy úgyis leszedném róla a gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!