Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzésben teljesen más. Gumi nélkül sokkal jobb és teljesen más.
Régen ha seggbe is dugtam akkor volt egy-két alkalom, hogy gumival tettem de amúgy már oda sem használok. Párom sem szereti
Szerintem alap esetben mindenki anélkül akar, legyen nő vagy férfi mivel nyilván úgy kellemesebb érzés és nincs macera. Az más kérdés, hogy ha figyelembe veszed a gyerek és betegség lehetőségeket amiatt dönt úgy az ember, hogy muszáj.
Az, hogy sok pasi inkább rizikózna, nem jelenti azt hogy mindenki. Én speciel amikor lett volna opcióm összejárós partnerrel sem mentem bele gumi nélkül. A végeredmény hogy megúsztam egy apaságit, mert másik palitól gyereke lett hiába szedett állítólag gyógyszert... Szóval ja :) 34/F
Mert csak a saját örömük érdekli, más nem.
A gumi a legbiztonságosabb és a legegészségesebb fogamzásgátló módszer. Sok pasit viszont egyáltalán nem érdekli mi lesz a nővel csak neki jó legyen. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!