Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden pasi óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden pasi óvszer nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

aug. 6. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
66%

Érzésben teljesen más. Gumi nélkül sokkal jobb és teljesen más.

Régen ha seggbe is dugtam akkor volt egy-két alkalom, hogy gumival tettem de amúgy már oda sem használok. Párom sem szereti

aug. 7. 07:06
 22/69 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem alap esetben mindenki anélkül akar, legyen nő vagy férfi mivel nyilván úgy kellemesebb érzés és nincs macera. Az más kérdés, hogy ha figyelembe veszed a gyerek és betegség lehetőségeket amiatt dönt úgy az ember, hogy muszáj.

Az, hogy sok pasi inkább rizikózna, nem jelenti azt hogy mindenki. Én speciel amikor lett volna opcióm összejárós partnerrel sem mentem bele gumi nélkül. A végeredmény hogy megúsztam egy apaságit, mert másik palitól gyereke lett hiába szedett állítólag gyógyszert... Szóval ja :) 34/F

aug. 7. 07:07
 23/69 anonim ***** válasza:
34%
Mert gumival szar, rontja a merevedést is, és teljesen más érzés
aug. 7. 07:07
 24/69 anonim ***** válasza:
57%

Mert csak a saját örömük érdekli, más nem.

A gumi a legbiztonságosabb és a legegészségesebb fogamzásgátló módszer. Sok pasit viszont egyáltalán nem érdekli mi lesz a nővel csak neki jó legyen. Tisztelet a kivételnek.

aug. 7. 07:13
 25/69 anonim ***** válasza:
34%
7:05-ös, ha te vagy a 6:48as is, akkor arra várhatsz még, mert senki nem fog veled szóbaállni amilyen bunkó vagy.
aug. 7. 07:15
 26/69 anonim ***** válasza:
59%
Aki írja, hogy milyen önzők a pasik, az mèg sosem volt gumi nélkül megdugva. Nem egy olyan barátnőm volt, aki kérte, hogy nehogy gumit húzzak. Nekik is legalább annyival jobb érzés volt gumi nélkül, mint nekem
aug. 7. 07:18
 27/69 anonim ***** válasza:
7%
Persze, hogy nem voltak! Nem hogy gumi nélkül, de gumival se, sehogyan sem. Okoskodó károgó femcelek.
aug. 7. 07:21
 28/69 anonim ***** válasza:
72%
Mégis mi köze van a gumióvszernek a hüvelyi orgazmushoz? Elvesztettem a fonalat. :D
aug. 7. 07:47
 29/69 anonim ***** válasza:
64%
Azt én is aláírom hogy jobb gumi nélkül, főleg azért mert nem kell piszmogni a gumival. Én szedek gyógyszert párkapcsolatban nyilván ez kényelmesebb volt, de volt szexkapcsolatom, és gyógyszer mellett óvszert is használtunk mindig. Nem lettem se beteg, se terhes. Soha. :)
aug. 7. 07:50
 30/69 anonim ***** válasza:
78%
26# Amelyik csaj alkalmiban, szexkapcsolatban azt kéri, hogy dugd gumi nélkül az olyan is. Aztán meg majd megy a sírás, hogy fáj a pisilés, hova menjek orvoshoz?! ;(
aug. 7. 07:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!