Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/69 anonim válasza:
Csaj vagyok de annyira nem szeretem a gumit
12/69 anonim válasza:
9# A tabi, spirál nem véd meg a nemi betegségektől. Te is tájékozódhatnál mielőtt ide írsz. Nem csak a terhesség az amitől tartani kell szex közben. ;)
13/69 anonim válasza:
06:15-ös!
Miért szerinted a gumesz megvéd minden nemibetegségtől?? Te is tájékozódhatnál mielőtt ide írsz.
14/69 anonim válasza:
Nem 100%-ban, de azért többet ér mintha nincs rajtad semmi. Sok mindentől meg tud védeni.
15/69 anonim válasza:
Na sorold akkor mitől tud megvérni! Kezdem az elsővel én:
Hüvelyi orgazmust nagy eséllyel kivédi
17/69 anonim válasza:
Elnézést, előbbi hozzászólásomban természetesen a *megvédeni* szót akartam írni. Tehát várom a felsorolást, és érzelmi alapú frusztrált bosszú helyett pedig érvelést 😎
18/69 anonim válasza:
15. Te valami agyhalott lehetsz, nem azon múlik kinek van hüvelyi orgazmusa, egyébként a pasi ügyességén. Amelyik hapsi bena, ha beleszakad sem okoz!
19/69 anonim válasza:
Nem csak a pasin múlik, de ezt most hagyjuk. Hidd el van elég sok tapasztalatom és tudásom a témában.
20/69 anonim válasza:
19. Kíváncsian várom, itt mindenki úgyis adjuktus szinten van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!