Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden pasi óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden pasi óvszer nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

aug. 6. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
81%

25,27

Te itt femcelezel. Te kedvesebb vagy? Életedben nem láttál puncit.

De elarulom, én nőként is láttam, nem egy nő és férfi akar velem ismerkedni. ☺️

aug. 7. 07:57
 32/69 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem femcel nem sértő szó, de az 'agyhalott'nál mindenképp kedvesebb.

Mit láttál te? 🙄

"nem egy nő és férfi akar velem ismerkedni"

Ja persze, de ezzel mindenki így van. A femcelekkel is akarnak, csak a femcel nem mer, mert frusztrált. Inkább változatos kifogásokat gyárt magának is, hogy melyik ember miért nem megfelelő külsőleg vagy belsőleg.

aug. 7. 08:16
 33/69 anonim ***** válasza:
57%

Mert kényelmesebb nekik. Rontja a hangulatot, hogy még a gumival kell piszmogni. Egyszerűbb csak tövig tolni, mint előtte gumit húzni.

Az érzés is más. Sokkal intenzívebb gumi nélkül.

Bár felelőtlenek is, azok akik alkalmiban/szexkapcsolatban nem húznak gumit. Bármikor összejöhet egy fertőzés, egy gyerek.

Komoly kapcsolatban más. Ott mi is megszakítást használtunk. Persze 100%ban bíztam a partnerben annyira, hogy nem tart mást mellettem.

aug. 7. 08:18
 34/69 Antiszociális lény ***** válasza:
92%

Látom rettentően sokan vették itt a szívükre, hogy páran (köztük én is) felelőtlen dolognak titulálták.

1. Komoly kapcsolatban is felelőtlenség gumi nélkül, ha nincs esetleg más alternatíva mert a baba becsúszhat.. persze tudom, hogy mindenki akkor mester itt, hogy tökéletesen tudja magát kontrollálni.

2. Kaland esetén vagy alkalmi kapcsolatban megint felelőtlenség gumi nélkül szexelni, mert mint azt írták el lehet kapni ezt azt és ugyanúgy lehet a vége egy nem kívánt terhesség.

3. Senki sem taglalta, hogy mindkét fél számára jobb érzés gumi nélkül, viszont a hüvelyi orgazmushoz semmi köze nincsen.

Ezek fényében aki nem képes gumit húzni, hanem erőlködik az igenis egy felelőtlen barom, mert nem az ő élete fog gyökeresen megváltozni, ha esetleg teherbe ejt olyan valakit akivel nincs komoly kapcsolata vagy egyáltalán nem tervezett gyereket és persze nem is volt más alternatíva a védekezésre.

(Nem, még csak femcel sem vagyok, ezt minden normális embernek így kellene látni, de nem véletlen tart itt a világ ahol tart.)

aug. 7. 08:29
 35/69 anonim ***** válasza:
27%
8:29 ismersz olyanokat, akiknek volt már hüvelyi orgazmusuk? Kérdezd már meg tőlük, hogy az első hüvelyi orgazmusnál gumival szexeltek-e vagy férfival.
aug. 7. 08:42
 36/69 anonim ***** válasza:
93%
35# Nekem volt már hüvelyi orgazmusom gumival is. 😂 nem is értem az összefüggést. Akkor nem volt ha a pasinak lankadozott a gumiban a farka, de az azért volt mert puha volt a .. nem a gumi miatt.
aug. 7. 08:45
 37/69 anonim ***** válasza:
0%
Oké de az első hogyan volt, kedves #36?
aug. 7. 08:51
 38/69 anonim ***** válasza:
75%
Az első? Milyen első?
aug. 7. 09:09
 39/69 anonim ***** válasza:
0%
A legelső hüvelyi orgazmus.
aug. 7. 09:14
 40/69 anonim ***** válasza:
86%
Az életemben? Magamnak volt az első hüvely orgazmus. De hidd el semmi jelentősége nincs a guminak. Ha a vibrátorra húzok gumit, ugyanolyan érzés mintha nem lenne rajta.
aug. 7. 09:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!