Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden pasi óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden pasi óvszer nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

aug. 6. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
19%

#9 Egy szem értelmes nő, aki gondolkozik is. Tiszteltem.

Nem poénból szuktuk mondani, hogy nem jó a gumi. Én speciel semmit nem érzek benne. Akkor meg felesleges szexelni.

aug. 7. 09:52
 42/69 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk az se igaz, hogy a férfinak egy helyen van minden szexuális idegvégződése, csak nekünk is tanulni kéne a testet, a szexet, az élvezetet, az érzések érzését. Simán el lehet élvezni a fasztő profi, érzéki izgatásával, ugyanis ott lépnek ki a gerincből jövő idegi összeköttetések a faszba, amik a makk alatti sávba futnak ki. De elélvezek a heréim érzéki izgatásától is, ha jól csinálják, anélkül, hogy a farkamhoz nyúlnának. A gáti és a segglyuk körüli szexuális idegvégződésekről nem is szólva.
aug. 7. 10:08
 43/69 anonim ***** válasza:
29%
#42 Ja igen, mert mindenki pont úgy működik mint te. Aki meg nem az hülye. Egyértelmű.
aug. 7. 10:34
 44/69 anonim ***** válasza:
16%
Próbáljatok meg zokniban lábat mosni.Akiben megbízhatsz ott csakis gumi nélkül.Alkalmi meg persze gumiban ,azért alkalmi.Hosszútávon elveszik valami a kapcsolatbol ,ha gumizol,megöli a intitást.
aug. 7. 10:40
 45/69 anonim ***** válasza:
70%

43

Írtam ilyen állításokat? Nem. Csak anatómiai tényeket, arra biztatva burkoltan mindenkit, hogy érdemes kicsit jobban figyelni a testet, és próbálkozni, felfedezni, kísérletezni. De ha te úgy akarod leélni az életed, hogy csak makkon vagy képes elélvezni, engem - eskü - az se dúl fel lelkileg.

aug. 7. 10:49
 46/69 anonim ***** válasza:
34%

Gyerekek,a hamis biztonságérzet is nagyon káros. A gumi sajnos sok minden ellen csak esetlegesen és feltételesen véd (esélyét csökkenti). De van pár nyavaja (STI), ami ellen egyáltalán nem véd

Amúgy továbbra is az van, hogy sokkal másabb (rossz) gumiban az érzés.

aug. 7. 10:51
 47/69 anonim ***** válasza:
78%

40. Engedd el, ez az incel a hüvelyi orgazmussal dobálózik, de életében nem látott nőt.. :(

32. Mindenki után ilyen sok ember érdeklődik? Nem hinném. És utanad ki érdeklődik a családon kívül?:)

aug. 7. 12:24
 48/69 anonim ***** válasza:
77%

Írták már mások de akkor még egyszer. Nincs 100-os fogamzásgátló módszer, de a gumi a legbiztonságosabb/egészségesebb.

Lehet sértegetni azokat akik ezt leírhak de ez elég gyerekes és értelmetlen hozzáállás. A hüvelyi orgazmusnak meg nincs köze ahhoz hogy gumiban vagy gumi nélkül történik az aktus. Inkább azon hogy a pár tud e kommunikálni és jó e a technika. Ez persze nehezebb mint ráfogni valamire. Az meg kifejezetten gusztustalan hogy sokan ezzel próbálnak manipulálni és bűntudatot kelteni.

aug. 7. 13:04
 49/69 anonim ***** válasza:
14%
Nálam egyszerű a képlet, rámkerül a gumi, kapufa! Lelankadok. Huszon x évvel ezelőtt volt rajtam utoljára gumi, akkor is sikertelenül. 15 éve vagyok házas, azóta mindíg gumi nélkül van szex. Úgy döntöttünk, hogy hagyjuk a természetet dolgozni, és gyerek meg lesz amennyi lesz. Mára ez az opció már nem áll fenn, mert feleségem meddő lett...
aug. 7. 16:12
 50/69 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, nekem semmi bajom nincs a gumival.

39/F

aug. 7. 16:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!