Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#9 Egy szem értelmes nő, aki gondolkozik is. Tiszteltem.
Nem poénból szuktuk mondani, hogy nem jó a gumi. Én speciel semmit nem érzek benne. Akkor meg felesleges szexelni.
43
Írtam ilyen állításokat? Nem. Csak anatómiai tényeket, arra biztatva burkoltan mindenkit, hogy érdemes kicsit jobban figyelni a testet, és próbálkozni, felfedezni, kísérletezni. De ha te úgy akarod leélni az életed, hogy csak makkon vagy képes elélvezni, engem - eskü - az se dúl fel lelkileg.
Gyerekek,a hamis biztonságérzet is nagyon káros. A gumi sajnos sok minden ellen csak esetlegesen és feltételesen véd (esélyét csökkenti). De van pár nyavaja (STI), ami ellen egyáltalán nem véd
Amúgy továbbra is az van, hogy sokkal másabb (rossz) gumiban az érzés.
40. Engedd el, ez az incel a hüvelyi orgazmussal dobálózik, de életében nem látott nőt.. :(
32. Mindenki után ilyen sok ember érdeklődik? Nem hinném. És utanad ki érdeklődik a családon kívül?:)
Írták már mások de akkor még egyszer. Nincs 100-os fogamzásgátló módszer, de a gumi a legbiztonságosabb/egészségesebb.
Lehet sértegetni azokat akik ezt leírhak de ez elég gyerekes és értelmetlen hozzáállás. A hüvelyi orgazmusnak meg nincs köze ahhoz hogy gumiban vagy gumi nélkül történik az aktus. Inkább azon hogy a pár tud e kommunikálni és jó e a technika. Ez persze nehezebb mint ráfogni valamire. Az meg kifejezetten gusztustalan hogy sokan ezzel próbálnak manipulálni és bűntudatot kelteni.
Nem tudom, nekem semmi bajom nincs a gumival.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!