Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden pasi óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden pasi óvszer nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

aug. 6. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem két dolog miatt lehet prolémája valakinek a gumival. Alkati kérdés, fizikai vagy lelki okokból alapból bizonytalan a merevedés. És ehhez jön hozzá hogy meggyözik magukat hogy a gumi akadályozza a merevedést meg érzéketlenné teszi a péniszt. És ilyen negatív hozzáálással persze hogy tényleg elmulik a merevedés, hiszen idegesíti, a szex helyett arra koncentrál mikor szünik meg a merevedése.

Mert amugy teljesen irracionális hogy egy 0,05 mm vastagságu gumi bárkit is akadályozni tudjon.

aug. 8. 00:08
 52/69 anonim ***** válasza:

51es

Aha…

aug. 8. 06:38
 53/69 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem tudom, biztos velem van a baj, de ha gumit húzok, akkor sem lankadok. Akkor is élvezem a sexet és az összes partneremnek volt hüvelyi orgazmusa. És nem az a 10mp hiányzik az életemből, ameddig felrakom a gumit. Mondjunk, nem vagyok korong ecset fejű, dísz búza sem, aki a szájával mindenkit IS 2-szer megdugott már.
aug. 8. 06:46
 54/69 anonim ***** válasza:
79%
Akinek baja van a gumival rossz méretet használ. Én is utáltam, majd váltottam. És a hüvelyi orgazmushiz semmi köze.
aug. 8. 07:22
 55/69 anonim ***** válasza:
75%
51# Nekem volt egy szexpartnerem aki brutál módon tudott szexelni. Olyan merevedése volt, mint korábban senkinek. De gumiban teljesen off volt. Egyszerűen nem érzett benne semmit, így nem volt meg az inger neki. Ilyen is van. Ettől függetlenül alkalmi kapcsolatokban fontosnak tartom az óvszer használatát.
aug. 8. 07:47
 56/69 anonim ***** válasza:
40%
Normál gumiban nekem sem jó, a legvékonyabbat használom.
aug. 8. 08:11
 57/69 anonim ***** válasza:
0%
Mert fáj amikor felhúzom és az is fáj, amikor behatolok. Továbbá sose tudtam elélvezni mástól csak a saját kezemtől. Ettől függetlenül minden alkalommal kielégítettem a szeretteimet akikkel voltam.
aug. 8. 08:17
 58/69 anonim ***** válasza:
57-es akkor kicsi az óvszer, válassz nagyobbat
aug. 8. 12:10
 59/69 anonim ***** válasza:
#58 Akkor is fáj, ha nincs rajtam óvszer és úgy hatolok be.
aug. 8. 13:10
 60/69 anonim ***** válasza:
100%

59

Akkor ott valami egészségügyi probléma lehet.

aug. 8. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!