Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki fiatalon esett teherbe az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki fiatalon esett teherbe az védekezett és baleset történt, vagy felelőtlen volt és úgy csúszott be?

Figyelt kérdés
júl. 24. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ. C. típusú állampolgároknál se felelőtlenség, se baleset nem játszik.
júl. 24. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Vedekeztunk de kilyukadt, elmentunk venni 24 oras plan b-t es meg igyis 3 het mulva pozitiv teszt. 1 te meg remelem busz ala kerulsz, “c tipusu allampolgar” vagyok megis van eszem es muvelt vagyok.
júl. 24. 21:03
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es. Abszolút igazad van. Nem a bőrszín az emberi érték mértékegysége, hanem a tettei.
júl. 24. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem fiatalon (25 évesen) felelőtlen voltam. Nem védekeztünk. Lovagoltam és nem szálltam le időben, pont egyszerre mentünk el.
júl. 24. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt mindenkinek kiszakad a koton. De, hogy még az esemény utánit sem bírjátok rendesen használni.

júl. 25. 12:22
 6/7 Rocco20 ***** válasza:
#1 szerintem te is fogantatás meg. Apád későn húzta ki a farkát a szamárból és rá 9hónapra egy ilyen szép kis keverék feküdt az istállóban.
júl. 25. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
5,os gondolom te egy ferfi vagy mert egy no aki kicsit is tud valamit a testerol az tudja hogy hiaba veszed be az esemeny utanit ha elotte mar megtortent az ovulacio
júl. 25. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!