Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan tudnám feldolgozni...

Hogyan tudnám feldolgozni hogy a felelőtlenségemmel két ember halálát, és négy másik sérülését okoztam?

Figyelt kérdés

Év eleje volt, kopott nyári gumival ködös-zúzmarás időben a megemgedettnél áttértem egy közúti hídnál a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütköztem. Az elöl ülő sofőr és a lánya meghalt, további négy személy pedig megsérült.

Az eset után a rokanaim még tapsoltak is, és ünnepelték azt hogy túléltem.

Most szabadultam. Dühös, önvádas, és önmardosós vagyok.

Szívem szerint visszamennék oda a Kiskunsági Főcsatorna hídjához és belevetném magamat.

2024. máj. 4. 07:56
 1/9 anonim válasza:
18%
Te hibád
2024. máj. 4. 08:02
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Az élet a szerencsén múlik, neked se, meg nekik se volt. Ezt rendelte a sors. Nem volt szándékos a tetted, baleset volt, nem megfelelő sebesség használata az adott úton. Mi lett volna, ha? kérdés az egyik legértelmetlenebb kérdések egyike. El kell foglalnod magad mással, az idő begyógyítja a sebeket. Logikusan kell ilyenkor gondolkodni. Jobb lesz tőle bármi is, ha rágódsz olyan dolgon ami már elmúlt?
2024. máj. 4. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust, vagy vkvel beszéld ki a dolgot. Az segíthet.
2024. máj. 4. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Hogy nem kerültél börtönbe?

Nekem van olyan ismerősöm aki hasonlóan okozott halálos balesetet. Ott csak egy ember halt meg de az ismerős ment is a börtönbe.

Ott lenne a helyed neked is minimum 2 évig ha igaz a sztori. és pont azért csak két évig mert nyilván nem volt szándékos. De attól még felelőtlen voltál. Bár gyanítom, hogy csak kamus vagy.

2024. máj. 4. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es ott írja, most szabadult.
2024. máj. 4. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
2: télen kopott nyári gumival közlekedni az nem szerencse kérdése.
2024. máj. 4. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Év elején történt és már ki is szabadultál??

Hihetetlen!!

2024. máj. 5. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom... erre nincsenek szavak. Mindenképp kérj segítséget, egyedül nagyon nehéz lenne. Már kiírtad magadból az mindenképp jó, de ne hagyd annyiban, fontos, hogy megfelelő szakember kezeljen.
2024. máj. 5. 18:12
 9/9 bazaltkaroly ***** válasza:
Csakis szakemberrel. Keress fel egyet, és vele beszélt meg. Az kifejezetten az a dolog, amit NEM az interneten kell kibeszélned.
2024. máj. 6. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!