Ennyire nem tudják, hogy Ausztriában ez nem kötelező?
Ma jöttem Felsőőr felől Szombathely felé és valami nagypapa az Ignisből villogott és mutogatott nekem, hogy nincs bekapcsolva a lámpám... sütött a nap és nappal jó látási viszonyok voltak.
Ha itthon vagyok Szombathely környékén sem használom. Az elmúlt 20 év alatt egyszer sem fordult elő ilyesmi, de valaki ennyire ostoba legyen. Engem nem érdekel, ha valaki vereti, mert azt hiszi ettől ő istenkirály, viszont ne akarjon már olyat betartatni, ami nem kötelező és egyébként sem az ő dolga lenne.
Irásodból nekem az jön le, hogy egyedül Te vagy csak frusztrált.
Normális emberben meg se fogalmazódik, hogy ilyen kérdést kiirjon.
Szerintem neked nem áll fel. Férfiből is van b*szatlan, stb.
Ennyire frusztráltnak lenni.
Attól, hogy nem kötelező, normális ember felkapcsolja. Látni és látszódni. Nem tudom, miért fáj felkapcsolni a tompítottat, én nyáron, fényes nappal, lakott területen is felkapcsolva hagyom. Az meg külön vicces, hogy te vagy a hülye, meg a felelőtlen és szabálytalan, hogy Szombathely környékén sem kapcsolod, és még neked áll feljebb.
Gondolom te vagy az, aki akkor is hőbörög, ha valaki 90-es úton 100-zal megy, pedig előbb venném el a te jogosítványod, mint az enyhe gyorshajtóét.
Ausztriában nem kötelező. Oké. De te arról írsz, hogy Magyarországon megszólnak érte, ha nincs felkapcsolva. Itt meg kötelező.
Tehát te vagy az, aki nem tudja hol van...
Mondok valamit: nekem segítség, ha fel van kapcsolva a tompítottad. Egész egyszerűen hamarabb észreveszlek. Nyilván anélkül is időben látlak, de ha felkapcsolod, még több időt adsz nekem, hogy pontosabb döntést hozzak mondjuk egy főútvonalra kanyarodásnál vagy előzésnél.
Szóval köszi, ha bekapcsolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!