Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ennyire nem tudják, hogy...

Ennyire nem tudják, hogy Ausztriában ez nem kötelező?

Figyelt kérdés

Ma jöttem Felsőőr felől Szombathely felé és valami nagypapa az Ignisből villogott és mutogatott nekem, hogy nincs bekapcsolva a lámpám... sütött a nap és nappal jó látási viszonyok voltak.

Ha itthon vagyok Szombathely környékén sem használom. Az elmúlt 20 év alatt egyszer sem fordult elő ilyesmi, de valaki ennyire ostoba legyen. Engem nem érdekel, ha valaki vereti, mert azt hiszi ettől ő istenkirály, viszont ne akarjon már olyat betartatni, ami nem kötelező és egyébként sem az ő dolga lenne.

2023. dec. 28. 13:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"ott az őrfény a kocsin ami a hyújtással eggyütt felkapcsol"

És abszolút semmit nem javít semmit a láthatóságon, legalábbis ilyen napos időben, mint ami ma volt, mert túl gyenge a fénye és a környezeti fény elnyomja.

Sok mindent jelenthet amúgy egy villantás, végig kell venni a dolgokat és lehetőségekhez mérten megvizsgálni. Látsz-e rendőrt valahol, fel van-e kapcsolva a világítás, ha nincs akkor nem-e kiégett az egyik, vagy véletlenül a távolsági világít, szarul van beállítva a tompított és vakít, kint maradt az index... bármi lehet.

2023. dec. 28. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Villantott meg mutogatott ez a jellegzetes rendőrökkel kapcsolatos jelzés. Trafit meg jól elrejtik néha vagy az új játék nálunk a sávelhagyást figyelő rendőrségi drón.
2023. dec. 29. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!